Πώληση Μονοκατοικία, Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Ουγγαρία, Húszöles ut

Πώληση - Cod. 27187

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 890 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3 bedrooms + den
  • Όροφος: 1

Λεπτομέρειες Περιοχή:
Tiszafüred είναι μια πόλη στην Jász-Nagykun-Σζόλνοκ νομών, στη Βόρεια Μεγάλη Πεδιάδα περιοχή της κεντρικής Ουγγαρίας. Η πόλη σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε, όπως τα τοπικά καταστήματα, τράπεζες, μπαρ και εστιατόρια. Υπάρχει μια τοπική αγορά δύο φορές την εβδομάδα στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε να αγοράσετε όλα τα είδη των τοπικών προϊόντων. Tesco, Lidl σούπερ μάρκετ μπορεί επίσης να βρεθεί στην πόλη.
Υπάρχουν πολλά να κάνουμε μέσα και γύρω από Tiszafüred. Η όμορφη μπαρόκ πόλη Eger στυλ του είναι περίπου 45 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο και προσφέρει ωραία καφέ και εστιατόρια, καθώς και την υπέροχη Βασιλική και το κάστρο. Hortobagy εθνικό πάρκο είναι μόλις 30 λεπτά μακριά και είναι μια μεγάλη περιοχή για να δείτε τα πολλά είδη πουλιών και άγριας ζωής που είναι ιθαγενή στην Ουγγαρία. Αμπντστζάλκ είναι 15 χιλιόμετρα ταξιδιού, και έχει μια μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ, συμπεριλαμβανομένων θαλάσσιο σκι, νεροτσουλήθρες και πολλά άλλα. Ή μπορείτε απλά να χαλαρώσετε στην παραλία δίπλα στη λίμνη σε λίμνη Τίσα και να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο. Υπάρχει επίσης ένα σπα / ιαματικά λουτρά κοντά ανοιχτό όλο το χρόνο.
Η Βουδαπέστη είναι περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον αυτοκινητόδρομο Μ3, και το αεροδρόμιο είναι περίπου το ίδιο. Επίσης, Ντέμπρετσεν πόλη διαθέτει αεροδρόμιο το οποίο βρίσκεται περίπου 55 λεπτά μακριά και εξυπηρετείται από "Wizzair" απευθείας από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου.

Σπίτι λεπτομέρειες:
Το σπίτι, που χτίστηκε τη δεκαετία του 1950, βρίσκεται σε έναν όροφο με τη διάταξη που έχει ένα καθιστικό / τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη τροφίμων, μπάνιο και 3 υπνοδωμάτια + ένα κρησφύγετο. Υπάρχει ένα μπάνιο μέσα στο σπίτι και ένα στάβλο τουαλέτα που βρίσκεται έξω από το πίσω μέρος. Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει ένας χώρος αναψυχής που έχει ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ και μπορούν να περιέχουν άλλες δραστηριότητες - η περιοχή αυτή καλύπτεται. Υπάρχει μία εσωτερική σημείο γκαράζ, αλλά και άφθονο χώρο για τα αυτοκίνητα να σταθμεύουν στην παρτίδα. Υπάρχει επίσης μια σοφίτα για περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Έξω υπάρχει όμορφους κήπους που προσφέρουν άφθονο ευγένεια ιδιωτικής ζωής των ώριμων δέντρων και θάμνων. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου και νερού είναι παρόντες και να συνδεθούν. Στεγάζεται σε μια όμορφη τοποθεσία, μπορείτε να απολαύσετε μια ωραία ειρηνική εξοχική κατοικία, ή, ενδεχομένως, να νοικιάσετε για ένα επιπλέον εισόδημα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB