Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Balaton, Somogy, Ουγγαρία, Balatonfenyves

Πώληση - Cod. 30470

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 196 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Balatonmáriafürdő-Κάτω 661 μ2 οικόπεδο 196 μ2, χωρίς περιορισμούς, επιπλωμένο σπίτι διακοπών για την πώληση Balatonfenyves προάστια της. Το κτίριο είναι ημι-ανεξάρτητο, δύο είναι ακριβώς όμοια, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα μέρη του περιβλήματος είναι μια κοινή αυλή. Κάθε τμήμα του κτιρίου στο δεύτερο όροφο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια (ένα δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, ένα δωμάτιο 1-2 άτομα, ένα δωμάτιο τριών ατόμων), και ένα μπλοκ του νερού. μεγάλο μοντέρνο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, τουαλέτα σε ξεχωριστό χώρο στο κάτω επίπεδο. Το σπίτι δεν χτίζεται σε 3 ορόφους, η σοφίτα είναι αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να μετατραπεί εύκολα lakószintté. Η ιδιοκτησία διακοπών βρίσκεται σφουγγαρίστρες, έτσι ώστε το αίθριο / αυλή από το δρόμο δεν υπάρχει απολύτως καμία διορατικότητα. Η τεράστια βεράντα αυλή είναι μοναδικό, ανθεκτικό ξύλινα έπιπλα και μια αιώρα, μπάρμπεκιου, σκάμμα και αποθήκη (βάρκες, ποδήλατα) μακριά. Το χώρο στάθμευσης για πολλά αυτοκίνητα. Οι μεγάλες επιχειρήσεις και τις οικογένειες, ειδικά η ιδανική επιλογή για τους αδελφούς.
Το σπίτι είναι πέντε λεπτά εύκολη με τα πόδια από το καλά διατηρημένο, τεράστια ανοιχτή παραλία, όμορφο χορταριασμένο ακτή, δωρεάν χρήση του βόλεϊ, γήπεδα μπάσκετ, τουαλέτες και ντους, είναι διαθέσιμα για ένα επιπλέον ξαπλώστρες χρέωση, ποδήλατα θαλάσσης, καθώς και. Εστιατόρια, σνακ μπαρ, παγωτατζίδικα εξασφαλίσει ξέγνοιαστες διακοπές.
Το πλησιέστερο κατάστημα είναι 300 μέτρα μακριά και το πλησιέστερο εστιατόριο 150 μέτρα από το σπίτι διακοπών.
Η Balatonmáriafürdő-κάτω σιδηροδρομικό σταθμό στο σπίτι διακοπών 3 λεπτά με τα πόδια αργά, καθιστώντας το εύκολο να φτάσετε με τη δημόσια συγκοινωνία.
Balatonmáriafürdő κέντρο 3 λεπτά το αυτοκίνητο, εάν το λιμάνι (ναυτιλία περπάτημα είναι διαθέσιμο), σούπερ μάρκετ, καταστήματα καπνού. Balatonfenyves κέντρο είναι μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο, αλλά όχι ιδιαίτερα έντονη με τα πόδια. Εδώ funky νυχτερινή ζωή φροντίζει για τους νέους και μεσήλικες ανθρώπους ψυχαγωγηθούν. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για πεζοπορία γύρω από το ξενοδοχείο, είτε με αυτοκίνητο ή με ποδήλατο, σε περίπτωση κακοκαιρίας στα κοντινά ιαματικά λουτρά μπορούν να προσφέρουν χαλάρωση. Hévíz 20 χιλιομέτρων, Zalakaros 30 χιλιόμετρα και 10 χιλιόμετρα από Marcali. Η Hévíz-Balaton Αεροδρόμιο Sármellék απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB