Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Balaton, Somogy, Ουγγαρία, Balatonmáriafürdő, Akácfa utca

Πώληση - Cod. 31087

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 661 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Balatonmáriafürdő-Alsó 661 μ2 οικόπεδο 196 μ2, χωρίς περιορισμούς, επιπλωμένη κατοικία προς πώληση στο όριο Balatonfenyves. Το κτίριο είναι ημι-ανεξάρτητο, δύο είναι ακριβώς όμοια, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα τμήματα περιβλήματος είναι μια κοινή αυλή. Κάθε μέρος του κτιρίου στο δεύτερο όροφο περιέχει τρία υπνοδωμάτια (ένα διπλό δωμάτιο με μπαλκόνι, ένα δωμάτιο για 1-2 και ένα δωμάτιο για 3 άτομα), και ένα μπλοκ νερό. Στο χαμηλότερο επίπεδο ένα μεγάλο, μοντέρνο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, σε ένα ξεχωριστό νεροχύτη δωμάτιο. Το σπίτι έχει 3 ορόφους δεν χτίστηκε, το οποίο στη σοφίτα στιγμή, αλλά μπορεί εύκολα να μετατραπεί lakószintté. Το ακίνητο διακοπών βρίσκεται σφουγγαρίστρες, έτσι ώστε το αίθριο / αυλή είναι απολύτως καμία εικόνα από το δρόμο. τεράστια βεράντα στον κήπο είναι μοναδικά, ανθεκτικό έπιπλα από ξύλο και μια αιώρα, μπάρμπεκιου, τζάκι και αποθήκη (βάρκες, ποδήλατα). Ο χώρος στάθμευσης είναι επίσης επιλυθεί για πολλά αυτοκίνητα. Οι μεγάλες επιχειρήσεις και τις οικογένειες, ειδικά η ιδανική επιλογή για τους αδελφούς.
Ένα άνετο σπίτι 5 λεπτά με τα πόδια από το καλά διατηρημένο, τεράστια ανοιχτή παραλία, όμορφο ποώδη ακτή, δωρεάν χρήση των γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ, τουαλέτες και ντους, με επιπλέον χρέωση ξαπλώστρες, θαλάσσια ποδήλατα, καθώς και. Εστιατόρια, μπαρ, αίθουσες παγωτό για να εξασφαλίσει ξέγνοιαστες διακοπές.
Το πλησιέστερο κατάστημα είναι 300 μέτρα μακριά και το πλησιέστερο εστιατόριο 150 μέτρα από την εξοχική κατοικία.
Η Balatonmáriafürdő-κάτω μέρος του σιδηροδρομικού σταθμού στο σπίτι για διακοπές 3 λεπτά αργά το περπάτημα, μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με τη δημόσια συγκοινωνία.
Balatonmáriafürdő κέντρο 3 λεπτά το αυτοκίνητο, εάν το λιμάνι (με τα πόδια ναυτιλία διαθέσιμη), σούπερ μάρκετ, καταστήματα καπνού βρίσκονται. έδρα Balatonfenyves απαιτώντας μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, αλλά όχι με τα πόδια. Εδώ funky νυχτερινή ζωή φροντίζει τους νέους και μεσήλικες ανθρώπους ψυχαγωγηθούν. Υπάρχουν πολλές επιλογές για πεζοπορία γύρω από το ξενοδοχείο, είτε με αυτοκίνητο ή με ποδήλατο, σε περίπτωση κακοκαιρίας στα κοντινά ιαματικά λουτρά μπορεί να προσφέρει χαλάρωση. 20 km από Hévíz, Zalakaros 30 χιλιομέτρων, 10 χλμ από Marcali. Η Hévíz-Balaton Αεροδρόμιο Sármellék απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB