Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, bonyhad, Tolna, Ουγγαρία, Székely Mózes utca

Πώληση - Cod. 43767

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 3340 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

Λίμνη Bonyhád Szecska Πωλείται: Ακίνητο απευθείας στο νερό με πανοραμική θέα.
Τρεις διαφορετικές επιλογές.
Σχεδιάστε το σπίτι των ονείρων σας, το μέρος διακοπών ή επενδύστε σε ένα ακίνητο που υπόσχεται υψηλές αποδόσεις σε μια μοναδική τοποθεσία!

Στοιχεία ακινήτου:

Μέγεθος οικοπέδου: 3348 m², ιδανικό για οικιστικούς και αγροτικούς σκοπούς.
Το ακίνητο είναι περίπου 20-21 μέτρα πλάτος και 170 μέτρα μήκος, περιφραγμένο μόνο στο δρόμο αλλά ανοιχτό για τους γείτονες (λόγω της ταράτσας του χώρου δεν χρειάζεται περίφραξη μεταξύ γειτόνων, επιτρέποντας ένα πιο όμορφο, ανοιχτό και ανεμπόδιστη πανοραμική θέα).
Αμπελώνας: Στο ακίνητο υπάρχει ένας αμπελώνας 8x20 μέτρων με ανάμεικτες ποικιλίες κρασιού, ο οποίος μπορεί να συντηρηθεί ή να αφαιρεθεί μερικώς/ολικά κατά βούληση.
Μέγεθος του οίκου τύπου: Περίπου 40 m² - η σημερινή δομή αποτελείται από τρία δωμάτια και ένα μακρύ, θολωτό κελάρι. Το σπίτι μπορεί σε μεγάλο βαθμό να επεκταθεί με μια γκαλερί ή να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος διαβίωσης στη σοφίτα. Το ελάχιστο κόστος θα μπορούσε επίσης να επεκτείνει τη βεράντα.
Η μικτή (40 cm) τοιχοποιία του κτιρίου μαζί με τη θερμομόνωση του υπογείου εξαλείφει την ανάγκη για κλιματισμό. Το σπίτι διαθέτει διπλά παντζούρια με θέα στη λίμνη, μια κλασική διπλή μπροστινή πόρτα με μεγάλα κλειδιά σε σχήμα καρδιάς και μια γοητευτική γυάλινη βεράντα από ανακυκλωμένα τούβλα που πάντα φέρνει ένα χαμόγελο. Το κτίριο είναι επίσης εξοπλισμένο με κάμερα και σύστημα συναγερμού.
Μπροστά από το σπίτι υπάρχει ένα παραλίμνιο κιόσκι με σταθερό πέτρινο τραπέζι και παγκάκια σε σιδερένια κατασκευή, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη λίμνη.
Κοινοτικά: Ρεύμα, νερό πόλης με βρύση κήπου δίπλα στο σπίτι και μεγάλη, νεόδμητη, αχρησιμοποίητη βόθρος.
Πρόσβαση από δύο δρόμους: ο ένας από τη λίμνη, ο άλλος από την πόλη.
Ζώνη: Καθορισμένο οικόπεδο κήπου.
Δυνατότητα δόμησης: 6%
Σχεδιάστε την ιδιοκτησία των ονείρων σας δίπλα στο νερό!
Το ακίνητο διατίθεται ως σύνολο ή τμηματικά.
Ως ιδιοκτήτης, γνωρίζω ότι αυτό το ακίνητο μπορεί να εκπληρώσει πολλά διαφορετικά οράματα. Είτε για οικογένειες, ψαράδες, όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση ή οξυδερκείς επενδυτές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη ή τον τουρισμό, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Τρεις επιλογές είναι διαθέσιμες:

Ολόκληρο το ακίνητο – οικόπεδο 3348 m², ~40 m² κατοικία:
Τιμή: 27,5 εκατομμύρια HUF
Απολαύστε ολόκληρη την ιδιοκτησία όπου το σπίτι, οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και οι ευρύχωροι χώροι προσφέρουν την ελευθερία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Σύμφωνα με τους τοπικούς οικοδομικούς κανονισμούς, το ακίνητο μπορεί να χτιστεί και ως κτήριο κατοικιών, καθώς έχει επιφάνεια άνω των 3.000 m².
Ιδανικό για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν ασυμβίβαστα και στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα του ακινήτου και αναζητούν μια μεγάλη ευκαιρία για τον δικό τους παράδεισο.
Επάνω ιδιοκτησία (από την πλευρά της πόλης) – 1500 m² – 40 m² κατοικία:
Τιμή: 15,5 εκατομμύρια HUF
Μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα γοητευτικό σπίτι ή εξοχική κατοικία σε ένα οικείο, ήρεμο περιβάλλον κοντά στη λίμνη με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα, μόλις ένα δρόμο από την πόλη. Ιδανικό για όσους αναζητούν ένα άνετο αλλά προσιτό ακίνητο.
Αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης: Κατόπιν συμφωνίας, μπορεί να παραχωρηθεί ένα νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να περπατήσετε στη λίμνη, μεταβιβάσιμο στους κληρονόμους, επιτρέποντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας να περπατήσετε μέχρι την ακτή στο δικό σας ακίνητο.
Κάτω οικόπεδο – άμεση πρόσβαση στη λίμνη 1848 m²:
Τιμή: 14,5 εκατομμύρια HUF
Κοινόχρηστα: Το νερό και το ρεύμα μπορούν να συνεχιστούν από το πάνω ακίνητο κατόπιν συνεννόησης με υπομετρητές.
Η άμεση παραλίμνια τοποθεσία, η ήπια κλίση του εδάφους και η εξαιρετική απομόνωση του κάτω οικοπέδου, που είναι προσβάσιμο μέσω ενός ήσυχου δρόμου, εγγυώνται ηρεμία και ιδιωτικότητα.
Αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μοναδική εξοχική κατοικία ή επενδυτική ιδιοκτησία για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις δικές τους ιδέες. Λόγω της φύσης του εδάφους, μπορεί επίσης να χτιστεί ένα λόφο σπίτι.
Το οικόπεδο βρίσκεται στο Bonyhád, κοντά στη νέα οικιστική περιοχή και σε ήσυχη ζώνη. Είναι μια καλά εξυπηρετούμενη πόλη με αγορές, μεγάλα και μικρά καταστήματα, ιατρεία και φαρμακεία, όλα σε απόσταση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο.
Τοπικά αξιοθέατα: Τα βουνά Mecsek προσφέρουν αμέτρητα όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας για τους λάτρεις της φύσης. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται στάβλοι ιππασίας, μια λίμνη για κολύμπι, ποδηλατόδρομοι και η κοντινή Óbánya, γνωστή ως Ελβετία της Ουγγαρίας, καθώς και οι πόλεις Pécs και Szekszárd.
Το ακίνητο είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο μέσω του αυτοκινητόδρομου Μ6, ο οποίος έχει ελάχιστη κίνηση.
Ένα τέλειο καταφύγιο με εξαιρετικές ευκαιρίες για ενεργό αναψυχή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB