Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Paks, Tolna, Ουγγαρία, Építők útja 2/1

Πώληση - Cod. 36305

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Η Paks έγινε άσωτος, καλλιεργητής.
Το κατάστημα είναι 70 τ.μ. σε δύο επίπεδα με ατομικό αριθμό οικοπέδου, συμφωνημένο με πλήρη εξοπλισμό, εξοπλισμό και υποδομή.
Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί πλήρως για 5 χρόνια. Φέτος ανακαίνουμε ολόκληρη τη στέγη και τις πόρτες και τα παράθυρα που είναι μονωμένα. Νέο ηλεκτρικό και υδραυλικό δίκτυο, κεντρική θέρμανση με λέβητα combi αερίου, με μεμονωμένες μετρητές. Διαθέτει καλά σχεδιασμένες τουαλέτες και δωμάτια, καθώς και ένα πλήρες σύνολο εγκαταστάσεων, κλιματιζόμενο. Ιδιωτική και δωρεάν, ιδιωτική, πάρκινγκ είναι δυνατή ακριβώς μπροστά από το κατάστημα. Το επιχειρηματικό υπόγειο βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Paks, στο δρόμο του Építők út. Λόγω των ιδιοτήτων του ακινήτου, υπάρχουν πολλές δυνατότητες δημιουργίας επιχειρηματικού χώρου με άλλα προφίλ, ακόμη και γραφεία, αλλά το τρέχον πεδίο δραστηριοτήτων μπορεί επίσης να ανοίξει αμέσως.
Η Paks είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη πόλη. Τα επόμενα χρόνια, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για αύξηση του πληθυσμού λόγω της επέκτασης του πυρηνικού σταθμού, λόγω της ανάπτυξης της περιοχής και του πολεοδομικού σχεδίου της Paks.
Καθώς η σημερινή συμφωνία προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες που είναι αναξιοποίητες, ένας νέος, δυναμικός και πλήρης νέος ιδιοκτήτης θα είναι το χρυσωρυχείο ενός πλέον ευημερούμενου και ασφαλούς μέσου διαβίωσης με μια πελατειακή βάση.
Ο λόγος για την πώληση είναι εντελώς άγνωστος στον πληθυσμό της Paks: ο χειριστής αποσύρθηκε και θέλει να είναι παππούς με πλήρες ωράριο για το υπόλοιπο της ζωής του.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB