Πώληση Μονοκατοικία, Gődőllő, Pest, Ουγγαρία, 2100 Gödöllő

Πώληση - Cod. 29356

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Πολυτελή όαση !!

πιο όμορφο μέρος του Godollo σε ένα όμορφο περιβάλλον με σύγχρονες αρχοντικό-σαν το σπίτι επιπλωμένο με υψηλής ποιότητας σε μια μεγάλη τιμή πώλησης!

 Το ακίνητο είναι 2003 Porotherm 30 + 15 εκατοστά Dryvit τούβλα μόνωση χτισμένο, ήσυχη γειτονιά, ομαλή, δρόμο χωρίς κίνηση. 3 ορόφους, υπόγειο + εδάφους + σοφίτα διάταξη, συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας περίπου. 400m2. Καλά μελετημένη, άνετα, σπιτική ατμόσφαιρα ευρύχωρα δωμάτια, υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά και επιχρίσματα χαρακτηρίζονται. Το κεντρικό τμήμα του σπιτιού σε ένα δωμάτιο με τραπεζαρία και σαλόνι. Γίνετε η κουζίνα, η άλλη πλευρά του master υπνοδωμάτιο καταλαμβάνει την αντίστοιχη walk-in ντουλάπα και μπάνιο. Επιβάλλοντας ακόμα ευχάριστα φως από τα παράθυρα φωτίζει το ευρύχωρο καθιστικό, η τραπεζαρία προσφέρει τις 6-8 pull-out οικογενειακές συγκεντρώσεις, γεύματα ζεστή αίσθηση. Τα μοντέρνα, εξοπλισμένη κουζίνα χάρη στο πρακτικό αποθηκευτικούς χώρους είναι πάντα παραδίδονται καθαρά, σπιτική αίσθηση. Η κύρια αίθουσα υποδοχής και το καθιστικό και η τραπεζαρία Hicory (Καναδά) έχει εξοπλιστεί με επένδυση από σκληρό ξύλο. Οι σκάλες οδηγούν μέχρι την κομψή σκάλα σκληρό ξύλο βελανιδιάς, που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο και ξενώνας με μπάνιο, πλήρες με walk-in ντουλάπα. Όλα τα μεγάλα υπνοδωμάτια, καθιστώντας το εύκολο να επιπλωμένα, βιώσιμες για όλους σε αυτό το μέρος του σπιτιού. Οι επισκέπτες έχουν τοποθετηθεί σε κάθε επίπεδο ένα μπάνιο, σαλόνι και δύο δωμάτια έχουν βεράντα. Στο χαμηλότερο επίπεδο, γκαράζ υπόγειο επίπεδο 41,52m2 για δύο αυτοκίνητα, σαλόνι με bar + ενσωματωμένο σε βιβλιοθήκη με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, δωμάτιο-ντουλάπα, ντους, πλυσταριό και μικρές αποθήκες έχουν σχεδιαστεί. Το ακίνητο είναι ένα πολυ συναγερμό και σύστημα συναγερμού με αντι-φύλλο, ζεσταίνουμε το κυκλοφορούν σπειρών ανεμιστήρων + παρέχει. Το όμορφα διαμορφωμένο κήπο γεμάτο από δέντρα τέλεια αρμονία βασιλεύει πίσω της περίπου 30 οπωροφόρα δέντρα μπορούν να βρεθούν. Φροντίδα ψεκαστήρα, rotálógép και αυτόματο σύστημα άρδευσης ασίστ. Το οικόπεδο 2000m2 έθιμο φράχτη από σφυρήλατο σίδερο και πύλη στολισμένο. Στάση του τοπικού λεωφορείου 5 λεπτά, 8 λεπτά από το σιδηροδρομικό σταθμό, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, καταστήματα /

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB