Πώληση Μονοκατοικία, Pilisszentlászló, Pest, Ουγγαρία, Béke utca 44b.

Πώληση - Cod. 43384

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 114 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Σε μια όμορφη τοποθεσία στο βόρειο τμήμα της Ουγγαρίας, στη δεξιά όχθη της καμπής του Δούναβη, στην καρδιά των βουνών Pilis, θα βρείτε το χωριό Pilisszentlászló (18 χλμ. από την πρωτεύουσα, Βουδαπέστη). Είναι ένας μικρός και ήσυχος οικισμός, ένα ήσυχο χωριό με 2 νηπιαγωγεία (πολιτεία και Waldorf) και ένα δημοτικό σχολείο Waldorf. Το χωριό προσφέρει διάφορες υπηρεσίες, όπως φαρμακείο, ιατρείο, κτηνίατρο, μικρό παντοπωλείο, καπνοπωλείο, ζαχαροπλαστείο, καφετέρια, ταχυδρομείο και εστιατόριο. Το Pilisszentlászló βρίσκεται στη λεκάνη απορροής του Szentendre, καθιστώντας τις μεγαλύτερες ιατρικές εγκαταστάσεις εύκολα προσβάσιμες. Η παλιά πόλη του Szentendre, με τα όμορφα κτίρια, το νησί και τον Δούναβη, επιτρέπει την αστική διασκέδαση, όπως εστιατόρια, περιπάτους, κινηματογράφο, θαλάσσια σπορ, παραλία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, το υπαίθριο μουσείο Skanzen και έναν μικρό ζωολογικό κήπο . Υπάρχει ένα εμπορικό κέντρο στα περίχωρα του Szentendre, που προσφέρει αθλητικές εγκαταστάσεις όπως σκουός και τένις. Η λίμνη Lupa και ο Δούναβης με τις παραλίες προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση το καλοκαίρι. Η εγγύτητα της Βουδαπέστης και τα ορόσημα της (Κοινοβούλιο, νησί της Μαργαρίτας, περιηγήσεις στην πόλη), καθώς και επιλογές βραδινής διασκέδασης (ταινίες, θέατρα, εστιατόρια) είναι εύκολα προσβάσιμες. Υπάρχουν επίσης δύο ιαματικά λουτρά σε κοντινή απόσταση, λίγα χιλιόμετρα μακριά στο Visegrád (Κάστρο, πολλά εστιατόρια) και το Leányfalu.

100 km (63 mi2) από τη λίμνη Balaton, μια λίμνη που καλύπτει έκταση 600 km2 (232 mi2), η οποία είναι ιδανική για κολύμπι, αναψυχή και διακοπές.

Τα τοπικά λεωφορεία κάνουν σχεδόν τα πάντα προσβάσιμα στο Szentendre και στη γύρω περιοχή, ενώ είναι επίσης δυνατό με ποδήλατο, αλλά η μεταφορά με αυτοκίνητο είναι επίσης βολική. Από το Szentendre, υπάρχει ένας προαστιακός σιδηρόδρομος (HÉV) προς το κέντρο της πόλης της Βουδαπέστης.

Το μαγευτικό νησί που περιβάλλεται από τον ελικοειδή Δούναβη ορίζει το όριο μεταξύ των βουνών Pilis και Börzsöny, όπου περιμένουν θαλάσσιες εκδρομές και θαλάσσια σπορ όπως κωπηλασία (κωπηλασία, καγιάκ, κανό, sup). Στα βουνά Pilis και πιθανώς κατά μήκος του Δούναβη στα όρη Börzsöny, υπάρχουν ευκαιρίες για πεζοπορία, ιππασία, απόψεις, ακόμη και κυνήγι. Είναι επίσης δυνατή η πεζοπορία, η βαρκάδα και η ενοικίαση μηχανοκίνητων σκαφών και τζετ σκι. Η μοναδική άγρια ζωή εδώ συχνά αιχμαλωτίζει όσους το επισκέπτονται.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB