Πώληση Μονοκατοικία, Szokolya, Pest, Ουγγαρία, Török patak utca

Πώληση - Cod. 43025

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 407 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2+3
  • Όροφος: 1

Πωλείται, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ουγγαρίας, στη στροφή του Δούναβη, σε ένα δασικό περιβάλλον που κελαηδούν, στην όχθη ενός ρέματος. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο στο Börzsönyliget (στα σύνορα Kismaros και Szokolya) στην περιοχή αναψυχής Török patak. Βρίσκεται σε ένα όμορφο περιβάλλον, εύκολα προσβάσιμο, αλλά και ήσυχο. Το ρέμα Morgó ρέει δίπλα στο σπίτι.
Το ακίνητο διαθέτει οικόπεδο 407 m2, σπίτι με σοφίτα 85 m2 και ένα μικρό στούντιο 38 m2 με ξεχωριστή είσοδο που συνδέεται με αυτό. Το σπίτι χτίστηκε ως εξοχική κατοικία το 1980, και έχει ανακαινιστεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία δύο χρόνια και έχει χαρακτηριστεί ως ακίνητο κατοικίας. Το ακίνητο των 85 τ.μ. διαθέτει 2+2 ημιανίκια. Στο ισόγειο υπάρχει μια μικρή είσοδος, ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι με μια αμερικανική κουζίνα και ένα μπάνιο. Το σαλόνι συνδέεται με μια όμορφη βεράντα 25 m2 καλυμμένη με ξύλινα δοκάρια. Στη σοφίτα υπάρχει μια μικρή ντουλάπα και δύο υπνοδωμάτια, μπροστά από τα δύο δωμάτια μπορείτε να θαυμάσετε την ομορφιά της φύσης από το μπαλκόνι. Το σπίτι είναι μονωμένο και εξοπλισμένο με πλαστικές πόρτες και παράθυρα. Η θέρμανση και το ζεστό νερό παρέχονται από λέβητα αερίου. Νυχτερινό ρεύμα, τοποθετούνται επίσης τρεις φάσεις.
Το στούντιο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού είναι εντελώς καινούργιο, με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι + κουζίνα και μπάνιο, καθώς και ένα μικρό χολ. Υπάρχει χώρος στάθμευσης μπροστά από το στούντιο.
Το ακίνητο έχει πολλές δυνατότητες. ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε ΤΙΠΟΤΑ.
Είναι επίσης εξαιρετικό για επένδυση! Υπάρχει επίσης η δυνατότητα άμεσης ενοικίασης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε εισόδημα από την ιδιοκτησία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB