Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Gyöngyöspata, Heves, Ουγγαρία, Gyöngyöspata, Táncsics Mihály út 17.

Πώληση - Cod. 43032

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 2015 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

Στην Ουγγαρία, στο Gyöngyöspata, στους πρόποδες των βουνών Mátra, σε ένα όμορφο περιβάλλον, πωλείται ένας ξενώνας με τη σχετική γη.
Ο Ξενώνας Pata-tanya λειτουργεί με επιτυχία εδώ και οκτώ χρόνια. Είναι μια σταθερή επένδυση και προσφέρει μια εδραιωμένη επιχείρηση, μια καλά εδραιωμένη, ασφαλή βάση επισκεπτών, μελλοντικές κρατήσεις και τον εξοπλισμό και τα έπιπλα που απαιτούνται για τη λειτουργία, όλα μέρος της τιμής αγοράς, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει εισόδημα άμεσα.
Ο ξενώνας έχει βαθμολογία 9,9 στον ιστότοπο προτάσεων διαμονής, μέγιστη βαθμολογία 5 στο Facebook και βαθμολογία 4,8 στο Google.
Ο ξενώνας εκπροσωπείται επίσης σε δημοφιλείς πύλες κοινωνικών δικτύων.
Το χωριό Gyöngyöspata φιλοξενεί 4 φεστιβάλ κρασιού ετησίως και τα κρασιά της περιοχής παρουσιάζονται σε εστιατόρια με αστέρια Michelin.
Άνοιξε το 2015, το σπίτι έχει ανακαινιστεί για να πληροί όλες τις απαιτήσεις και είναι σε κατάσταση σαν καινούργια. Το ακίνητο είναι 1443 m2 και μπορεί να συνεχιστεί ως εμπορική επιχείρηση, παρέχοντας στον νέο ιδιοκτήτη παθητικό εισόδημα, ή να χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτική εξοχική κατοικία ή πολυκατοικία.
Οι δύο τύποι χρήσης μπορούν ακόμη και να λειτουργούν ταυτόχρονα, ώστε το ακίνητο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί επικερδώς σε έως και 10 χρόνια. Τα κτίρια μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 24 άτομα συνολικά.


Μέρη του ακινήτου:
- 2 διαμερίσματα, το καθένα με δύο υπνοδωμάτια (το κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπάνιο) και κουζίνα. Το ένα διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα (65 m2 + δύο βεράντες, 20 m2), το άλλο διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει 6 άτομα (75 m2 + ιδιωτική κάβα, 30 m2). Η θέρμανση (σύγχρονος λέβητας αερίου) και στα δύο κτίρια μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως μέσω Διαδικτύου. Τα διαμερίσματα μπορούν επίσης να θερμανθούν με τζάκι με ξύλα.
- 3 θερμομονωμένες ξύλινες καμπίνες με σκεπαστές βεράντες 20+8 m2, με ιδιωτικό μπάνιο και μικρή κουζίνα. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρικών πινάκων θέρμανσης, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν και από απόσταση, ενώ η παροχή ζεστού νερού γίνεται μέσω των λεβήτων ζεστού νερού Ariston
- 4 περιστρεφόμενες κάμερες με αισθητήρες ήχου και κίνησης που μπορούν να παρακολουθούνται μέσω smartphone από οπουδήποτε στον κόσμο
- 40 m2 στεγασμένο υπαίθριο καθιστικό με φούρνο αγροτών που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 άτομα
- Υπαίθρια σάουνα για 3 άτομα και θερμαινόμενο υδρομασάζ με πλαστική επένδυση για 6 άτομα
- 280 m2 πλακόστρωτου πεζόδρομου και αυλή με γκαζόν με δέντρα
- Ιδιωτικός, κλειστός χώρος στάθμευσης
- Μεταλλική αποθήκη, διάφορα βοηθητικά κτίρια
- δική του μονάδα επεξεργασίας λυμάτων (σουηδικής τεχνολογίας)
- έσκαψε πηγάδι του χωριού με καθαρό, παραγωγικό νερό
- ηλεκτρική πύλη εισόδου
- Κάβα
- Σύγχρονη θέρμανση: φυσικό αέριο, ρεύμα, ξύλο

Ο ξενώνας διαθέτει και οικόπεδο 572 m2 που βρίσκεται απέναντι από τον ξενώνα. Σε αυτό το ακίνητο υπάρχει η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων (Σουηδικό προϊόν), η οποία συνδέεται με τα κτίρια των ξενώνων.
Αυτό το ακίνητο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης ή για άλλους σκοπούς.

Σχετικά με την περιοχή: Η Mátra είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής τουριστική περιοχή στην Ουγγαρία. Ταυτόχρονα, ο ξενώνας βρίσκεται κοντά στην κομητεία Nógrád, επομένως η ομορφιά της Mátra και του Nógrád είναι εύκολα προσβάσιμα. Το ιδιαίτερο με το Gyöngyöspata είναι η παγκοσμίου φήμης εκκλησία και το μοναδικό επταώροφο κελάρι. Το Hollókő, το διάσημο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, απέχει μισή ώρα οδικώς, το καταφύγιο Mátra Buffalo είναι 5χλμ. μακριά, η πόλη Gyöngyös απέχει μόλις 11χλμ. και τα πολλά αξιοθέατα της Mátra είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα. Μαζί με τους τουριστικούς μας συνεργάτες, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία τόσο χειμώνα όσο και καλοκαίρι. Από παραδοσιακά ουγγρικά πιάτα χοιρινού κρέατος μέχρι νόστιμη κουζίνα Palóc, μπορούμε να προσφέρουμε τα πάντα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB