Πώληση Κάστρο, Recsk, Heves, Ουγγαρία, Hunyadi János út 2

Πώληση - Cod. 43450

  • Τύπος: Κάστρο
  • Περιοχή: 805 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 2

Barkoczy Caste - Κάστρο του 19ου αιώνα προς πώληση στην καρδιά των βουνών Matra στην Ουγγαρία

Το επιβλητικό κάστρο Barkóczy βρίσκεται σε ένα ξεχασμένο ευγενές κτήμα στη Mátra, το οποίο είναι ένα από τα πιο ιστορικά κάστρα της Ουγγαρίας. Στην καρδιά της Μάτρα, μόλις 1,5 ώρα από τη Βουδαπέστη, σε γωνιακό οικόπεδο ενάμισι εκταρίου, με πύλη εισόδου και στις δύο πλευρές και πλήρες εσωτερικό οδικό δίκτυο, καθώς και χώρο στάθμευσης 12-15 αυτοκινήτων μπροστά η κύρια είσοδος του κάστρου. Ακόμη και σήμερα, το παραμυθένιο πάρκο του κάστρου με τα αιωνόβια δέντρα διατηρεί τα ίχνη του παρελθόντος με το σχέδιο που μοιάζει με δενδροκομείο.

Το κάστρο είναι ένα καταπληκτικό εμβληματικό κτίριο, με ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια, προσβάσιμα από τον κεντρικό δρόμο. Όλες οι παροχές μπορούν να βρεθούν στο κτήριο. Η επέκταση καθίσταται δυνατή με την τοποθέτηση και αξιοποίηση του χώρου στέγης της δεξιάς και αριστερής πλευρικής πτέρυγας και των υπερυψωμένων τμημάτων του κεντρικού κτιρίου.
Επιπλέον δυνατότητες είναι διαθέσιμες στο υπόγειο 260 m2, όπου μπορούν να αναπτυχθούν γυμναστήριο και ευεξία, καθώς και μια κάβα κρασιών

Η κατασκευή της στέγης του κάστρου ανακαινίστηκε πλήρως και τοποθετήθηκαν νέα κεραμικά πλακίδια.

Στο επικλινές τμήμα του οικοπέδου, που περιλαμβάνει μια υπέροχη, πανοραμική, αλλά ακόμα δασώδη έκταση 4,5 στρεμμάτων, ολοκληρώθηκε πρόσφατα μια ξύλινη κατοικία 100 τετραγωνικών μέτρων και ένα ξεχωριστό βοηθητικό κτίσμα, που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο χωριστής συμφωνίας.

Με την πάροδο του χρόνου, το κάστρο, το οποίο χτίστηκε το 1890, εξυπηρετούσε πολλές λειτουργίες.
Επί του παρόντος λειτουργεί ως χώρος γάμων και εκδηλώσεων, αλλά μπορεί επίσης να είναι κατάλληλος ως Εκπαιδευτικό Κέντρο, Οίκος Ευγηρίας ή Ξενοδοχείο Κάστρο μετά την ανακαίνιση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB