Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Sály, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ουγγαρία, Sály

Πώληση - Cod. 28284

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 2281 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Saly βρίσκεται στην ουγγρική Περιφέρεια Βορείου στο Borsod-Abaúj- Zemplén νομός στην εγγύτητα της οροσειράς Bükk, 170kms από τη Βουδαπέστη (6 χλμ από την Οδό 3 και 12 χιλιόμετρα από τον αυτοκινητόδρομο Μ3) σε μια κοιλάδα στους πρόποδες του Bükk βουνά. Το χωριό έχει πληθυσμό 1752.

Το βάθος βάση του και είναι 27 m, η βάση το νερό του πηγαδιού είναι ένα υπόγειο καρστικό ρυάκι που ρέει από την οροσειρά Bükk (οφείλεται σε αυτό που έχει μεγάλη ποσότητα νερού). Το καλά διοχετεύεται με το γερμανικό σύστημα σωληνώσεων gve budafilter με διάτρητο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, και το πηγάδι ιλύος χωρίς ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Καρστικού νερού είναι ένας τύπος των υπόγειων υδάτων το οποίο βρίσκεται μεταξύ των καρστικών πετρωμάτων του εδάφους. Υπάρχουν δύο τύποι των υδάτων αυτών. Στην περίπτωση των υπόγειων καρστικών νερό, το στρώμα κάλυψης είναι ένας βράχος
φυσικό σφραγιστικό εμπόδιο, οπότε δεν υπάρχει βροχόπτωση ή επιφανειακών υδάτων έχει αφήσει στο υπόγειο καρστικό λεκάνη νερό.

Karts νερό είναι φυσικά καθαρό και ως εκ τούτου αντιπροσωπεύει μεγάλη αξία! Καρστικού νερού που λαμβάνονται κατ 'ευθείαν από το καρστικό βάση το νερό είναι άμεσα κατάλληλο για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Το υπόγειο νερό είναι σωστά διαχωρίζεται από το καρστ νερό και μια φωτογραφική μηχανή τοποθετείται μπροστά από το σωλήνα έτσι ώστε η εισροή θα μπορούσε να ανιχνευθεί οπτικά. (Τα πλάνα φωτογραφική μηχανή και τα αποτελέσματα της μέτρησης γεωφυσικών παρέχονται κατόπιν αιτήσεως.) Τα καλά σημειώνεται: Aqua-1, κτηματολογικά nr του πηγαδιού .: B-3. Οι εγκαταστάσεις που παρέχονται με άδεια προνόμιο νερό και ο όγκος του νερού που έχει οριστεί από την αρμόδια αρχή και θα μπορούσε να αυξηθεί στο μέγιστο από τη συμμόρφωση με την υποχρέωση υποβολής εκθέσεων.

Υπάρχουν δύο είδη των πιστοποιημένων νερού στο εργοστάσιο εμφιάλωσης. Ένα από αυτά είναι η άνοιξη το νερό που θα μπορούσε να εμφιαλώνεται χωρίς καμία επεξεργασία ή θεραπεία.

Η κατασκευή της μονάδας εμφιάλωσης έχει κατασκευαστεί με τρόπο που να είναι κατάλληλο για την παραγωγή οποιουδήποτε προϊόντος (PET, PRB μπουκάλια, μεγάλο πολυανθρακικό μπουκάλια / δοχεία, και επιστρέφεται προϊόντα).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB