Πώληση Μονοκατοικία, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ουγγαρία, Toth

Πώληση - Cod. 42300

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 606 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

Οικογενειακό σπίτι προς πώληση, κατάλληλο και για επιχείρηση δύο γενεών, στο Μίσκολτς, στον κήπο του Martin. Τα θεμέλια του κτιρίου από τούβλα είναι από σκυρόδεμα και φυσική πέτρα.
Μια εν πολλοίς νέα δομή στέγης. Θερμομονωτικά παράθυρα, οι τοίχοι είναι μερικώς μονωμένοι. Η κατοικία διαθέτει 6 δωμάτια, 1 ημιυπόγειο, 1 σαλόνι, 2 κουζίνα-τραπεζαρίες, 1 αποθήκη τροφίμων, 2 μπάνια-wc, 1 τουαλέτα-νιπτήρα σε τρία επίπεδα (ισόγειο, ημιώροφο, ημιυπόγειο). Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής σοφίτας. Ο χώρος διαβίωσης χωρίς εμπόδια στο ισόγειο με ξεχωριστή είσοδο είναι 100 m2.
Στο επίπεδο αυτό υπάρχει 1 δωμάτιο, 1 σαλόνι-καθιστικό, 1 ημιυπόγειο wc-νιπτήρας, κουζίνα-τραπεζαρία, μπάνιο-wc, αποθήκη τροφίμων και δύο εισόδους με μικρό χωλ εισόδου. Ο ημιώροφος (+1,6 m), επίσης με ξεχωριστή είσοδο, έχει καθιστικό 76 m2. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν δύο δωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο-τουαλέτα-μπιντέ και μια κουζίνα-τραπεζαρία. Το εμβαδόν του ημιυπόγειου (-0,9 m) με ξεχωριστή είσοδο είναι 76 m2. Το ημιυπόγειο έχει 2 δωμάτια ή γραφεία, 1 χωλ, 1 λεβητοστάσιο και αποθήκη (12 m2) σε κατοικήσιμη κατάσταση.
Συνολικά το σπίτι έχει 252 m2 άμεσα κατοικήσιμο χώρο. Πάνω από τον ημιώροφο, η σοφίτα έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί +50 m2 ωφέλιμου χώρου διαβίωσης, ώστε ο συνολικός χώρος διαβίωσης να μπορεί να αλλάξει σε 302 m2.
Λόγω των τεσσάρων εισόδων του σπιτιού, είναι κατάλληλο για ξενώνα, αλλά είναι εξαιρετικό και για επιχειρήσεις.ű
Το οικόπεδο είναι 606 m2, εκ των οποίων περ. 100 m2 είναι κήπος. Η αυλή είναι στρωμένη με γκαζόν. Υπάρχει νέα στεγασμένη αποθήκη 125 m2. Στην αυλή υπάρχουν επίσης δύο φρεάτια νερού, τα οποία είναι κατάλληλα για εγκατάσταση αντλίας θερμότητας. Το σύστημα κεντρικής θέρμανσης αυτή τη στιγμή λειτουργεί με λέβητα αερίου, αλλά το σύστημα διαθέτει και νέο εφεδρικό λέβητα στερεών καυσίμων.
Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος, με λίγη κίνηση, ήσυχος και τακτοποιημένος. Το σπίτι βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία και ενορία σχεδόν 100 ετών. Σούπερ μάρκετ, σχολείο-νηπιαγωγείο, ιατρείο, βιβλιοθήκη, στάσεις αστικών λεωφορείων 100-150μ. Έχουμε φιλικούς και ήσυχους γείτονες. Το κέντρο της πόλης Miskolc απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια.
Το Miskolc είναι χτισμένο στους ανατολικούς πρόποδες των βουνών Bükk και είναι το διοικητικό κέντρο της κομητείας Borsod-Abaúj-Zemplén.
Αξιοθέατα εν συντομία: στο χιονοδρομικό θέρετρο του Εθνικού Πάρκου Bükki, παρατηρητήριο, ζωολογικός κήπος, ξενοδοχείο Lillafüred Palace, σπηλιές, λίμνη για βαρκάδα, Tapolca Spa, εμπειρία Ellipsum και σπα στην παραλία, Diósgyör XIII. κάστρο του αιώνα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB