Πώληση Βίλα, Fülöpháza, Bács-Kiskun, Ουγγαρία, Fő út

Πώληση - Cod. 29023

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 560 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

Η βίλα της οικογένειας για την πώληση 17 χλμ από Kecskemét βρίσκεται δίπλα στην άσφαλτο.

 Το γραφικό περιβάλλον εξαιρετική εμπειρία για τους κατοίκους. Η βίλα είναι μεγάλο και μεγάλους ανοιχτούς χώρους για κάθε ανάγκη. Το κτίριο περιβάλλεται από ειδικά διαμορφωμένους κήπους 10195 τ.μ., το οποίο είναι πράσινο με αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Στο φράχτη δρόμο και το ίδιο το κτίριο είναι ένα ασβεστολιθικό άνοιξαν -kerítésen, σφυρήλατο σίδηρο στοιχεία στη βεράντα (όχι μόνο έκανε ένα στερεό υλικό.)

Έξω από το ακίνητο συνορεύει σε τρεις πλευρές από πυκνό δάσος. Τα μονοπάτια κήπο έγιναν στο κτίριο και τον περιβάλλοντα που ταιριάζουν πεζοδρόμιο και συνθλίβονται περίβλημα ασβεστόλιθο.

Καθώς φθάνουμε στο ακίνητο και να δείτε το αρχοντικό του μιλάει από μόνη της.

Η κύρια είσοδος προς τα δεξιά είσοδο, κουζίνα, μπάνιο, ντουλάπα, τουαλέτα επισκεπτών, μπάνιο, λεβητοστάσιο, βοηθητικό δωμάτιο και γκαράζ. Αριστερά με τις δύο μεγάλες αρχαίες ελληνικές μπάνιο στον κάτω όροφο ατμόσφαιρα. Τα παράθυρα προσφέρουν φυσικό φως, ενώ το κύριο υπνοδωμάτιο με τοίχο σε τοίχο ντουλάπα εκεί.

 Απέναντι από την είσοδο: 58 τμ σαλόνι από την οποία Παρατηρητήρια γύρω από όμορφους κήπους, και ένα κυριώτερο είναι ένα μεγάλο κυκλικό τζάκι, εν μέρει λιωμένο μαζί σε 21 nm και μια τραπεζαρία.

 Το σαλόνι διαθέτει τζάκι το χειμώνα να απολαύσετε τη ζεστασιά του καλοκαιριού άνεση που προσφέρει μια μεγάλη βεράντα, αν μη τι άλλο ο κήπος και η άμεση επαφή.

 Βιτρό ένθετα, custom-made πόρτα για να πάρει πίσω στην αίθουσα και σκάλες στον πρώτο όροφο επίπεδη μέτωπο.

 Στον πρώτο όροφο, που φθάνουν στην τεράστια αίθουσα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πατίνα εσωτερικούς κίονες καθορίσετε ποια ήταν εξοπλισμένα με ξύλινη επένδυση.

 Τα έξι μεγάλα δωμάτια και μια αίθουσα μπάνιο, σχεδιασμένα, και ένα δωμάτιο-ντουλάπα μπορεί να βρεθεί εδώ. Τα δύο μεσαία βγαίνετε από το δωμάτιο προς το πίσω κήπο με 10 m2 βεράντα μας, από τα οποία βλέπουν τα προαναφερθέντα διακοσμητικούς κήπους και τις γύρω δασικές εκτάσεις.

Η αίθουσα ανοίγει στο τμ βεράντα 38 από όπου το πρώτο κάστρο του κόμη που θυμίζει τον κήπο και θαυμάστε το σιντριβάνι.

Το κτίριο είναι η αριστερή πτέρυγα του ένα ξεχωριστό τμήμα που κλειδώνει κάτω και είναι κατάλληλο για το γραφείο, διαπραγματευτής.

Η άνεση και η ασφάλεια εγγυήσεις: ένα γκαράζ για έξι αυτοκίνητα αρκετά, ο συναγερμός και το σύστημα ενδοεπικοινωνίας, καθώς και στο χώρο του ξενοδοχείου και σε κοντινή απόσταση υπηρεσίες που παρέχει μόνιμη, το προσωπικό μη μονίμους κατοίκους (καθαρισμός, περιποίηση κήπων, συντήρηση)? Μόνιμο σταθμό παρακολούθησης ασφάλειας.

Το σύνολο του κτιρίου εξελιγμένα υλικά και τα τεράστια εσωτερικά χαρακτηριστικά.

 Γίνετε ένας από τους λίγους που κατέχουν βίλα κοντά Kecskemét!

 Εκτός από Kecskemét 17 χιλιόμετρα από ασφαλτοστρωμένο δρόμο για την πώληση 440 τετραγωνικά αρχοντικά μετρητή πολυτέλεια, γραφικό οικόπεδο környezetben11738 τ.μ .. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB