Πώληση Γκαρσονιέρα, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Nagy Diófa utca

Πώληση - Cod. 28778

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 61 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUNNY και άνετο διαμέρισμα, με ιδανικές διάταξη, σε άριστη κατάσταση

διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου προς πώληση στην Nagy Diófa utca στα μισά του δρόμου μεταξύ Astória και Blaha Lujza tér στο εσωτερικό 7ο διαμέρισμα. Το κτίριο μνημείο διώροφο χτίστηκε το 1880, και το διαμέρισμα βρίσκεται στο 2ο (κορυφή) όροφο. Το μπροστινό μέρος του κτιρίου είναι ωραία κατάσταση. Η αυλή και εσωτερική σκάλα του κτιρίου είναι όμορφο, είναι καθαρό και τακτοποιημένο, και αναμένεται ότι θα ανακαινιστεί το επόμενο έτος. Υπάρχουν περίπου 20 διαμερίσματα συνολικά, και οι γείτονες είναι ήσυχο και ευχάριστο.

Το διαμέρισμα είναι σε καλή κατάσταση, έχει μια ιδανική διαρρύθμιση και είναι πολύ άνετο. Τα παράθυρα του σαλονιού και του υπνοδωματίου βλέπουν στο δρόμο, το παράθυρο της κουζίνας που αντιμετωπίζει η αυλή και ο χώρος μπάνιο και αποθήκη έχουν μικρά παράθυρα προς ένα άξονα αέρα. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές όλη την ημέρα που λαμβάνει το φως του ήλιου και στις δύο πλευρές σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Το διαμέρισμα είναι 61 τμ και διαθέτει τα εξής δωμάτια:

- Διάδρομο (περίπου 6 τ.μ.)
- Κουζίνα και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο (περίπου 10 τ.μ.)
- Σαλόνι (περίπου 25 τ.μ.)
- Υπνοδωμάτιο (περίπου 12 τ.μ.)
- Μπάνιο (περίπου 6 τ.μ.)
- Αποθήκευση (περίπου 2 τ.μ.)

Οι τοίχοι είναι περίπου 3,5 μέτρα ύψος.

Το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο διαθέτουν ξύλινο δάπεδο, και το πάτωμα στα άλλα δωμάτια είναι καλυμμένη με κεραμίδια. Τα ηλεκτρικά καλώδια, νερό και σωλήνες αερίου, καθώς και το νέο σύστημα θέρμανσης είχαν εγκατασταθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη στις αρχές της δεκαετίας του 2000, και όλα αυτά είναι σε άριστη κατάσταση. Το διαμέρισμα έχει ενιαίο κεντρικό σύστημα θέρμανσης που λειτουργούν με φυσικό αέριο. Η θέρμανση σόμπα και ο θερμοστάτης λειτουργεί τέλεια. Τα παράθυρα και οι πόρτες είναι σε καλή κατάσταση, άλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να είναι τα αρχικά ξύλινα κουφώματα, και οι αρχικές ξύλινες αποχρώσεις μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για να σκουραίνουν τα δωμάτια. Το παράθυρο της κουζίνας αντικαταστάθηκε πέρυσι: έχει μια ασφαλή thermowindow σε ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από ξύλο και διαθέτει ένα μεγάλο περβάζι του παραθύρου μέσα στο οποίο μπορεί να φιλοξενήσει ένα μικρό βότανα "κήπο". Η κουζίνα διαθέτει επίσης ένα πρακτικό σύστημα ντουλάπι με τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης με ενσωματωμένο Pelgrim φούρνο και οσμή απορροφητήρα. Το πίσω μέρος της κουζίνας χωρίζονται από ένα γυάλινο τοίχο μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μικρό τραπεζαρία. Η είσοδος προστατεύεται από μπάρες ασφαλείας.

Το διαμέρισμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ώστε να μην χρειάζεται σημαντική ανακαίνιση πριν οι νέοι ιδιοκτήτες κινούνται.

Το σπίτι είναι ήσυχο, ωστόσο, η γειτονιά είναι ζωντανή και υπάρχουν αγορές και πολλά μέρη για την κοινωνικοποίηση και τα ψώνια κ.λπ. Είναι κοντά στη γραμμή Μ2 του μετρό, όχι. 7 λεωφορεία και τραμ 4-6, και Deák tér είναι επίσης μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.

Θα ήταν επίσης μια μεγάλη επένδυση και εύκολο να νοικιάσετε έξω.

Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να καλέσετε ή να στείλετε ένα μήνυμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB