Πώληση Γκαρσονιέρα, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Illés utca 12

Πώληση - Cod. 33619

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 38 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 4
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΙΛΛΩΝ

Αυτό το άνετο διαμέρισμα είναι μέρος των νέων κατασκευών του κτηρίου Illes, που βρίσκεται ανάμεσα στους δρόμους Illes και Köris. Ένα κτίριο έξι ορόφων, με 13 διαμερίσματα ανά όροφο και επιχειρηματικούς χώρους στο ισόγειο, που διανέμονται σε πύλες.

Ένα κτίριο υψηλής ποιότητας με αυτόματο θυρωρό, 2 ανελκυστήρες, σύστημα υψηλής τεχνολογίας για τηλεοράσεις, ηλεκτρικό σύστημα στα φώτα και άμεση πρόσβαση στα γκαράζ. ένα μοντέρνο και φωτεινό εξωτερικό χώρο.

Η θέση του, το καθιστά ένα εξαιρετικό επενδυτικό προϊόν, επειδή βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο Semmelweis της Βουδαπέστης, κάθε χρόνο χιλιάδες σπουδαστές της Ουγγαρίας και άλλες εθνικότητες ήρθαν εδώ για να σπουδάσουν ιατρική και άλλες βιοϊατρικές σταδιοδρομίες.

Η στάση 3 Klinikák του μετρό της Βουδαπέστης απέχει λίγα μόλις βήματα. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση με λεωφορείο (αριθ. 9, 99, 99Α, 17), όπως το τρόλεϊ (αριθ. 89) και το καροτσάκι (αριθ. 24, 28).

 

Η περιοχή VIII

Αυτά τα πρακτικά διαμερίσματα βρίσκονται στο κτήριο Illes, στην περιοχή VIII, μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Βουδαπέστης. Μια περιοχή που διαθέτει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε: εστιατόρια, καφετέριες, κινηματογράφους, γυμναστήρια με spa, κέντρα ευεξίας και κέντρα ομορφιάς, κομμωτική, κλπ.


Η περιοχή αυτή χαρακτηρίζεται για χιλιάδες σπουδαστές και νέους, καθώς μεταξύ άλλων υπάρχει και η Ιατρική Σχολή. Ομοίως είναι μια ήσυχη και ψυχαγωγική περιοχή, για την ασφάλειά της και τα πάρκα της, όπως το πάρκο Orczy με μεγάλες διαστάσεις.

Το πάρκο Orczy είναι ένα διάσημο πάρκο που έχει εκατονταετούς δέντρα και χώρους όπου τα αθλήματα μπορούν να είναι εξάσκηση και παιδικές χαρές. Ένα πάρκο που όλοι οι λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού επιθυμούν να επισκεφθούν. υπάρχει επίσης ένα αθλητικό σχολείο όπου μπορείτε να εξασκηθείτε σε τένις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, πατινάζ και άλλα αθλήματα της Βουδαπέστης.

Επίσης, πολύ κοντά σε αυτά τα διαμερίσματα στη Βουδαπέστη, μπορούμε να βρούμε ένα γυμναστήριο με περισσότερα από 3000 μέτρα μέσα σε μια μεγάλη πισίνα και μια μεγάλη διάσταση όπου μπορείτε να εξασκηθείτε και στην κολύμβηση.

Εξαιρετική σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην περιοχή.

Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ να μου τηλεφωνήσετε στον αριθμό αυτό: +36 70 634 2499

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Tamas Csaki
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB