Πώληση Γκαρσονιέρα, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Klapka Utca

Πώληση - Cod. 35528

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 15 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Υψηλή περιοχή επέκτασης τα τελευταία χρόνια. Με όλη την απαραίτητη υποδομή για τις καθημερινές!


Οι έξυπνες λύσεις που προσφέρει το Atempo Residence κάνουν την καθημερινή ζωή πιο άνετη για όλες τις ηλικίες. Τα προσαρμόσιμα πακέτα περιλαμβάνουν την κλασική λειτουργία έξυπνου σπιτιού με τηλεχειριστήριο θέρμανσης και έξυπνη υποδοχή με διάφορες επιλογές επέκτασης όπως σύστημα συναγερμού, απομακρυσμένο HVAC, κλείστρου και έλεγχο φωτισμού όπως απαιτείται, καθώς και φορτιστή αυτοκινήτου.

Ο καλά σχεδιασμένος σχεδιασμός και οι κοινοτικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την ανάλυση των αναγκών των μελλοντικών κατοίκων επιτρέπουν μια πιο αποδοτική και περιβαλλοντικά βιώσιμη λειτουργία του συγκροτήματος κατοικιών. Το ιδιωτικό πάρκο αναψυχής και η δίπλα στην προπόνηση του δρόμου προπόνηση (που απευθύνεται σε λάτρεις των υπαίθριων σπορ) εξυπηρετούν όλες τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες της οικιστικής κοινότητας.
Η επιτυχία της επιχειρηματικής περιοχής Váci út συνεχίζεται αμείωτη - υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κτιρίων γραφείων που χρησιμοποιούν τις πράσινες τεχνολογίες που κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή. Οι συνεχείς εξελίξεις στη γειτονιά εγγυώνται την αυξανόμενη αξία του νέου σπιτιού σας μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, οι χιλιάδες υπάλληλοι που προσλαμβάνονται από τις πολυεθνικές εταιρείες στη γειτονιά μπορεί να γίνουν οι πιθανότατοι μισθωτές της περιουσίας σας.

Το Atempo Residence χρηματοδοτείται από την OTP Bank. Οι τιμές των διαμερισμάτων αυξάνονται σταθερά. Σήμερα, τα διαμερίσματα για μακροχρόνια μίσθωση αντιπροσωπεύουν μία από τις πιο σταθερές μορφές επενδύσεων για ιδιώτες επενδυτές. Η προνομιακή του θέση, η άμεση γειτνίαση με την επιχειρηματική συνοικία, τα χαρακτηριστικά SMART και οι κοινοτικές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε όλους κάνουν το Atempo Residence ένα εξαιρετικό αστικό σπίτι για να επωφεληθεί ευρέως από τη στιγμή που ολοκληρώνεται. Τα δώρα του danubioHomes σε αποκλειστική χρήση αυτού του έργου για όλους τους πελάτες του, παρέχοντάς του όλη την απαραίτητη υποστήριξη στα ισπανικά, καθώς και στα αγγλικά και τα γερμανικά. Επιπλέον, η διοίκηση του danubioHome (με εμπειρία από το 2006) θα σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης της ιδιοκτησίας σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα άλλο παρά για να λάβετε τα μερίσματά σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Tamas Csaki
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB