Πώληση Δυάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Puskin street

Πώληση - Cod. 27018

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 52 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Διαμέρισμα προς πώληση από τον ιδιοκτήτη. Στο 8ο διαμέρισμα της Βουδαπέστης στο λεγόμενο Palotanegyed (Παλάτι τρίμηνο) κοντά στο Εθνικό Μουσείο, αυτό το ανακαινισμένο, αναδιάρθρωση, ευρύχωρο διαμέρισμα 52 squaremeter είναι προς πώληση με ανοιχτή κουζίνα, δύο halfrooms, συν 15,5 τμ πατάρι (gallery) .
Οι αντιπροσωπευτικές θέσεις είναι καλά διαχωρισμένα καθιστώντας την επίπεδη βολικό για κάθε ανάγκη από μεγάλες οικογένειες σε πολλούς ενοικιαστές, ως εκ τούτου είναι κατάλληλο για επενδυτικούς σκοπούς, όπως καλά.
Η ανακαίνιση αποτελείται από εσωτερική faceing και ζωγραφικής, καθώς και την αναδιάρθρωση, αντικατάσταση σωλήνων νερού και καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.
Υπάρχει άφθονος χώρος στο νέο, bulit-κουζίνα και το ελεύθερο ύψος 4 μέτρων κατέστησε δυνατή τη δημιουργία δύο ξεχωριστών σοφίτες, καθώς και.
Θέρμανση παρέχεται από θερμαντικά σώματα αερίου στο σαλόνι και το μισό-δωμάτια, καθώς και ένα θερμοστάτη ηλεκτρικό infrapanel στην κρεβατοκάμαρα.
Το σπίτι μνημείο είναι σε καλή κατάσταση, με αποκαταστάσεις και ανακαινίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη (οροφή, καμινάδα, το νερό και το καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος αντικαταστάσεις ήδη συμβεί).
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, κοντά στο Astoria και πανεπιστήμια στο κέντρο της πόλης με άριστη μεταφορά αυτή διαμέρισμα μπορεί να αγοραστεί για 18,8 εκατομμύρια ουγγρικά φιορίνια. (59000 ευρώ)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB