Πώληση Δυάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Vizafogo

Πώληση - Cod. 28285

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 6

Όλα τα διαμερίσματα είναι μοντέρνα και σύγχρονη? με πρακτικές διατάξεις και το καθένα από αυτά έχει μπαλκόνι. Τα ρετιρέ διαμερίσματα όλα έρχονται με μια αποκλειστική βεράντα. Το κτίριο βρίσκεται στο γραφικό όχθη του Δούναβη, κοντά σε πάρκα και μια τεχνητή λίμνη. Η πρόσβαση των δημόσιων συγκοινωνιών είναι εξαιρετικό, το μετρό, το τραμ και οι σταθμοί των λεωφορείων βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια. Χώροι στάθμευσης είναι διαθέσιμες για αγορά. Το μέγεθος των διαμερισμάτων κυμαίνεται μεταξύ 39 και 232 m2.

ΚΤΙΡΙΟ ΔΟΜΗ: Το κτίριο έχει πλάκες από οπλισμένο σκυρόδεμα, ανεβαίνοντας δομής των πυλώνων, Porotherm 38 θερμομονωτικά τοιχεία και μονολιθική πλάκες από οπλισμένο σκυρόδεμα με θερμική μόνωση. διαχωριστικοί τοίχοι του διαμερίσματος έγιναν από Porotherm 30 τούβλα. Οι σκάλες έγιναν από μονολιθική οπλισμένο σκυρόδεμα. πλάκες του κτιρίου είναι μονολιθική οπλισμένο σκυρόδεμα με κατάλληλη θερμική μόνωση και στεγάνωση, δάπεδο με βότσαλα, επικασσιτέρωσης ψευδαργύρου και με υδρορροή και τον ηγέτη, τα οποία είναι κατασκευασμένα από επικάλυψη LINDAB πλαστικό χάλυβα. Τα παράθυρα είναι λευκά και πλαστικό με θερμομονωτικά τζάμια. Μπροστά από την πρόσοψη του κτιρίου, υπάρχει ένα 15 εκατοστά παχύ τοίχωμα από οπλισμένο σκυρόδεμα. Υπάρχει μια τομή σε αυτήν τοίχο για τα πίσω ανοίγματα των χώρους κατοικίας, η οποία συνδέεται με το κτίριο με πλάκες από οπλισμένο σκυρόδεμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB