Πώληση Δυάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, 1027 Budapest, Margit körút 1.

Πώληση - Cod. 33849

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 80 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Margaret Boulevard κάτω από το νούμερο 1 πωλητή στον πρώτο όροφο διαμέρισμα 80 τμ, 2 υπνοδωματίων με μπαλκόνι με θέα θέα στο ποτάμι.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, όσον αφορά την κατάσταση των ακινήτων και εγκαταστάσεων. Ιδανικά για επίπεδες ή ακόμα και το γραφείο. Η ευρυχωρία λόμπι καθιστά κατάλληλο για την επιφάνεια εργασίας / υποδοχής της ανάπτυξης μπροστά.

Οι ποιότητας υλικά περιορίστηκε να χρησιμοποιήσετε στην προσπάθεια ανασυγκρότησης και φεισθεί πορτοφόλι. Το διαμέρισμα επιτρέπει την άμεση χρήση δωρεάν, τρέχουσα κατάσταση. Η κεντρική τοποθεσία είναι ιδανική, διότι μπορεί να λειτουργεί επένδυση είναι μια εξαιρετική επιλογή, είτε είναι μισθωμένα, αλλά Airbnb μεταξύ των πλαισίων.

Νέες πόρτες και παράθυρα, ως εκ τούτου, η θέρμανση κοστίζει χαμηλότερες από εκείνες των παρόμοιες ιδιότητες.

Η átérve γέφυρα της Μαργαρίτας στη Βούδα, ακριβώς στο πρώτο κτίριο στα δεξιά. Λίγα λεπτά με τα πόδια από το νησί της Μαργαρίτας. Είναι επίσης μια προνομιακή τοποθεσία από την άποψη των δημόσιων μεταφορών: 4, 6 στάση του τραμ είναι σχεδόν δίπλα στο σπίτι. Επιπλέον προαιρετικός εξοπλισμός: προσωπικός φωτισμός, ενσωματωμένο σε ασφαλή, 3 air-condition.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB