Πώληση Δυάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Naphegy

Πώληση - Cod. 34498

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 117 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Αυτό το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται στην επιθυμητή περιοχή House of Naphegy και προσφέρει όμορφη θέα στην πόλη, το Βασιλικό Κάστρο και το πάρκο Tabán, που βρίσκεται στην καρδιά της Βουδαπέστης.

Απολαύστε τον ρυθμό μιας σύγχρονης μητρόπολης και βυθιστείτε στη ζωή της πόλης και επιστρέψτε ακόμα σε ένα ήσυχο και ήσυχο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε. Το συγκρότημα βρίσκεται κοντά στους χώρους εργασίας, τα θέατρα, τους χώρους διασκέδασης, τα αξιοθέατα, τα καλά σχολεία και τα καλύτερα πανεπιστήμια. Παρ 'όλα αυτά, βρίσκεται σε μια χαλαρή γειτονιά της 1ης συνοικίας, στην πλευρά του Sun Hill με θέα στην πόλη. Η τοποθεσία προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για αστική ζωή σε κοντινή απόσταση, το κτίριο βρίσκεται ανάμεσα σε ήσυχα μικρά δρομάκια και σχεδόν καθόλου κυκλοφορία. Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα ωραία αστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το 5ο διαμέρισμα με το πλεονέκτημα μιας πράσινης γειτονιάς και ενός περιβάλλοντος πάρκου, στην κορυφή του Sun Hill στη Βουδαπέστη,

Το συγκρότημα διαθέτει εκπληκτική πανοραμική θέα - μια θέα που θα παραμείνει πάντα απεριόριστη. Προσφέρει εκπληκτική ευρεία θέα στο πάρκο Tabán με πλήρη θέα στο Βασιλικό Κάστρο και θέα στην πόλη από τα μεγάλα παράθυρα. Το σπίτι βρίσκεται στην άκρη του λόφου και δεν υπάρχουν κτίρια μπροστά από το σπίτι, τα οποία θα μπορούσαν να εμποδίσουν την θέα.

Η γειτονιά διαθέτει εξαιρετική υποδομή. Οι γέφυρες του Δούναβη είναι εύκολα προσβάσιμες, όπως τα καταστήματα, τα καφέ και τα πολιτιστικά ιδρύματα. Όταν ζείτε εδώ, μπορείτε σχεδόν να ξεχάσετε ότι το κέντρο της πόλης και η Pest απέχουν μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. απλά να φτάσετε στη γέφυρα αλυσίδων ή στη γέφυρα Erzsébet. Οι μεγάλοι κόμβοι μεταφοράς καθώς και οι αυτοκινητόδρομοι M1 και M7 βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σημαντικοί προορισμοί στο κέντρο της πόλης είναι εύκολο να φτάσετε καθώς υπάρχουν δύο στάσεις λεωφορείων μόνο λίγα λεπτά μακριά. Έξω από το σπίτι υπάρχουν πολλές θέσεις στάθμευσης καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπου οι ντόπιοι μπορούν να σταθμεύσουν δωρεάν.

Το φωτεινό και ηλιόλουστο συγκρότημα διαθέτει πολλά μεγάλα παράθυρα και ψηλή οροφή (3 μ.). Το ακίνητο έχει παράθυρα που βλέπουν προς όλες τις κατευθύνσεις, έτσι υπάρχει συνεχής ηλιοφάνεια γύρω από το σπίτι καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Νότια και δυτικά παράθυρα και μπαλκόνι με θέα σε ξύλινο κήπο. Σύγχρονη διάταξη, ευρύχωροι χώροι, ευρύχωρο διάδρομο, ανακαινισμένες ηλεκτρικές συσκευές και καλωδιώσεις, γερμανικό συνδυασμένο λέβητα με χάλκινους σωλήνες. Το δικό του μετρητή νερού. Το διαμέρισμα καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το επίπεδο του δεύτερου ορόφου. Μόνο ένας γείτονας μοιράζεται το πάτωμα. Το διαμέρισμα διαθέτει τρία μεγάλα φωτεινά δωμάτια, μια ηλιόλουστη κουζίνα 15 τετραγωνικών μέτρων, δύο μπάνια, μια ντουλάπα και έναν ευρύχωρο προθάλαμο, για συνολικά 120 τετραγωνικά μέτρα. Μηνιαίες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας: Κοινή χρέωση με νερό 50EUR, Φυσικό Αέριο 80EUR, Ηλεκτρικό ρεύμα 30EUR, Τηλεόραση και Διαδίκτυο 40EUR.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB