Πώληση Μονοκατοικία, Balatonalmádi, Veszprém, Ουγγαρία, Balatonkenese

Πώληση - Cod. 42668

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0

Από τον ιδιοκτήτη, νεόδμητη διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία 110m2, χαρακτηρισμένη ως κτίριο κατοικιών, 100 m από την όχθη της λίμνης Balaton, 500 m από το κέντρο και 100 m από το σιδηροδρομικό σταθμό, αναζητά νέο ιδιοκτήτη, άφησε τον Can.
Το κτίριο θα σχεδιαστεί με σύγχρονο σύστημα θερμομόνωσης, κεραμοσκεπή, καθαρό στυλ, σαλόνι + 2 υπνοδωμάτια και άνετη, μεγάλη βεράντα 30 m2. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι το ποδόλουτρο που σχεδιάστηκε στο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, καθώς και η πανοραμική θέα του Balaton από τη βεράντα.
Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να εφεύρει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Μετά τη μεταφορά, το σύστημα ισχύος θα πληροί την ελάχιστη βαθμολογία AA+. Το σπίτι στο Cslád είναι εξοπλισμένο με ηλιακό πάνελ 7,5 kW.
Σύμφωνα με το υφιστάμενο έργο, η θέρμανση είναι σύστημα αντλίας θερμότητας με συνδυασμένη λειτουργία με ενδοδαπέδια θέρμανση, που δίνει λύση για μακροχρόνια οικονομική χρήση των γενικών εξόδων. Έτσι, η κατηγορία ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού είναι AA +.
Η ελαχιστοποίηση των γενικών εξόδων ήταν ένα σημαντικό στοιχείο κατά την προετοιμασία των σχεδίων.
Το ηλεκτρικό σύστημα παρέχεται από ενσύρματο ηλεκτρικό ρεύμα και σύστημα ηλιακού πάνελ 7,5 kW, το οποίο επίσης περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς.

Το σπίτι διαθέτει θέση στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα στον κήπο, με οικόπεδο για ιδιωτική χρήση.
Στον κάτω όροφο υπάρχει χωλ, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο και ντουλάπα. Μια σκάλα οδηγεί στον δεύτερο όροφο, όπου έχει δημιουργηθεί ένα δωμάτιο 25 m2.
Το μοναδικό στυλ της πολυκατοικίας αντικατοπτρίζεται στο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διαθέτει μια ανεξάρτητη μπανιέρα μπροστά από ένα πανοραμικό παράθυρο, την οποία ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να προσαρμόσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. . Από εδώ, μέσα από τη γυάλινη πόρτα από τη βεράντα 30 m2, μπορείτε να δείτε τον κήπο και την πλαγιά του λόφου. Μπορούν επίσης να δημιουργηθούν επιπλέον βεράντες από το σαλόνι.

Το σπίτι μπορεί να προβληθεί σε κατάσταση 90% μετά από προκαταρκτική συνεννόηση.
Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB