Πώληση Μονοκατοικία, Tihany, Veszprém, Ουγγαρία, Galagonya u.5.

Πώληση - Cod. 43048

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 55 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1,5
  • Όροφος: földszint

Πωλητής! 8237 Sajkod/Tihany (βόρεια ακτή του Balaton) μια εξοχική κατοικία 55 m2, ενάμισι δωμάτιο πλήρως άνετη (σύνδεση νερού, αποχέτευσης, φυσικού αερίου, ρεύματος) χτισμένη από φυσική πέτρα και τούβλο σε οικόπεδο 600 m2 περιφραγμένο στο βουνό. Η εξοχική κατοικία αποτελείται από ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο δωμάτιο, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και μια ντουλάπα.Οι τοίχοι έχουν πάχος 60 cm. Διαθέτει κεραμοσκεπή, η σοφίτα είναι εντοιχισμένη. Το σπίτι έχει ένα μικρότερο σπίτι με κοινό τοίχο, ώστε να μπορεί να ανοίξει σε ένα αν χρειαστεί. Υπάρχει ένα δωμάτιο 20m2 και ένας μικρός προθάλαμος. Τώρα έχει ξεχωριστή είσοδο. Το σπίτι περιβάλλεται από φράχτη, οριοθετείται από τη μία πλευρά με δάσος. Η μεγάλη βεράντα προσφέρει υπέροχη θέα στη λίμνη Balaton.
Ο χώρος έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μόνο οι κάτοικοι μπορούν να ανέβουν στο βουνό, διαφορετικά η πρόσβαση απαγορεύεται με πινακίδα, επομένως είναι απαλλαγμένο από αυτοκίνητα και τουριστική κίνηση. Ακόμα και την περίοδο αιχμής, είναι ήσυχο και ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση. Αυτό το μέρος είναι το στολίδι της βόρειας ακτής. Μια όμορφη απομονωμένη παραλία απέχει 3 λεπτά με τα πόδια. Το Balatonfüred απέχει 2χλμ., το Tihany είναι 1χλμ. μακριά. Υπέροχα μέρη για επίσκεψη και αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση.
Τιμή οδηγού 528.000 Ευρώ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB