Πώληση Μονοκατοικία, Buda, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Tőke utca

Πώληση - Cod. 28243

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Budatétény ήσυχο οικογενειακό μέρος της ανάπτυξης ήπιου πολυσύχναστο δρόμο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο σπίτι.

Το σπίτι ανοίγει το δρόμο σε ένα καλυμμένο γκαράζ, το οποίο εξέρχεται από το πίσω μέρος της αυλής. Επιπλέον, το σπίτι κατασκευάστηκε στην πλευρά του άλλου κλειστό γκαράζ, σκεπαστό χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα προβλέπεται για το σκοπό αυτό. Η κύρια είσοδος του σπιτιού με θέα το περιφραγμένο εσωτερικό, πλακόστρωτη αυλή. Το σπίτι στο σύνολό της έχει ανακαινιστεί μέσα και έξω από τη χρήση σύγχρονων υλικών. Η μόνωση είναι 10 εκατοστά πάχος, τα παράθυρα έχει μια νέα ξύλινη κατασκευή μονωμένα τζάμια. Στη σοφίτα παράθυρα Velux έχουν εγκατασταθεί résszellőzős. Το σπίτι διαθέτει άριστη ηλιακή πρόσβαση, χάρη στην τοποθεσία και την αφθονία των γυάλινων επιφανειών του. Οι ζέστη του καλοκαιριού υποφερτή τα πλήρη στοιχεία του σπιτιού παρέχει κλιματισμό, το οποίο εγγυάται μια πιο ισχυρή μονάδα. προμήθειες θέρμανση και ζεστό νερό συμπύκνωσης λειτουργία του λέβητα, και το πάτωμα στο ζεστό νερό υπηρεσιών συμπληρώνεται από ένα ηλεκτρικό λέβητα.

Το καλοδιατηρημένο σπίτι, που περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους, το οποίο στεγάζεται στο πίσω μέρος ενός εξωτερικού 4x8m medence.Mérete, η οποία παρέχει αρκετό χώρο για πολλούς ανθρώπους το καλοκαίρι κολύμβησης. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα υπόστεγο, το οποίο είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο, air-condition, convector, 52m2 διαμέρισμα είναι γεμάτη. Η συγκεκριμένη ιδιοκτησία προσφέρει την ιδανική ευκαιρία της πολλές γενιές ζουν μαζί.

ΥΠΟΔΟΜΗ Η περιοχή είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Περισσότερα kérédésével προσβλέπουμε στην κλήση σας, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB