Πώληση Μονοκατοικία, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Istenhegyi street

Πώληση - Cod. 34215

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 473 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 0

Φαντάστηκε παρελθόν ότι όλη Βουδαπέστης στα πόδια σας; Εκείνος έπαιζε με την ιδέα της μετάβασης σε ένα σπίτι όπου σχεδόν «διακοπές» έχει στο σπίτι; Θα ήταν ωραίο για μια δροσιστική βουτιά και σάουνα μετά από ένα ποτό την ανάκτηση χυμό πορτοκαλιού το πρωί είναι μια υπέροχη βεράντα;

Στη συνέχεια, τα νέα είναι καλά, γιατί σε αυτό το όμορφο σπίτι δεν είναι μόνο αυτά τα τρία, αλλά και χιλιάδες άλλες επιθυμίες μπορούν να εκπληρωθούν!

Αν διαβάζετε αυτήν τη διαφήμιση, μάλλον δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή ειδικά στην XII. περιοχή Mountain και ένας πολύ καλός τρόπος για να το Θεό.

Αυτό το σπίτι είναι εγγυημένη για το σπίτι των ονείρων σας, γιατί εκτός από το ιδανικό μέρος από το οποίο κατασκευάστηκε για το οικόπεδο 1631 τετραγωνικών μέτρων γης σε παράδεισο.

Γιατί;

Στο τριώροφο σπίτι με πολλά από τα πάντα από πάνω προς τα κάτω.

Όταν γυρνάς στο σπίτι, δεν χρειάζεται να βγούμε από το αυτοκίνητο, επειδή η πύλη και γκαράζ τηλεχειριστήριο, εκτός από όταν πέφτει χιόνι ή πάγο στο δρόμο σας θα είναι επίσης καθαρό δρόμο που οδηγεί στο γκαράζ, επειδή η αυτοματοποιημένη θέρμανση Άμεσα λιώνει τον πάγο και το χιόνι στις πιο σκληρές χειμώνα .

Αυτό το σπίτι δεν είναι μόνο μια ευκολία, αλλά η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, ως εκ τούτου, το όλο σύστημα επιτήρησης σπίτι κάμερα προστατεύεται με μια εικόνα που ελέγχει συνεχώς τη σύνδεσή σας στο Internet με ένα τηλέφωνο, υπολογιστή ή το tablet πάρα πολύ.

Όλο το σπίτι είναι κλιματιζόμενα, ίσως και να οριστεί για κάθε δωμάτιο πόσους βαθμούς δεν πρέπει να ανησυχείτε αν κάποιος στην οικογένειά σας αγαπά το ψυγείο, και το άλλο θερμότερο γιατί όλοι εδώ πρέπει να κερδίσει την ικανοποίηση ταυτόχρονα.

Η βεράντα είναι μεγάλη πλεονέκτημα είναι ότι αν καθίσετε ημέρα για να θαυμάσετε τη θέα και ο ήλιος λάμπει έντονα, δεν θα πρέπει να σταθεί στο székünkből επειδή η τέντα αυτόματα. Αυτό σημαίνει ότι αν ο ήλιος βγαίνει, ανοίγει αυτόματα όταν φεύγετε από την ημέρα ή πιο δυνατός άνεμος φυσάει κλείνει.

Αν έχουμε βαρεθεί και να κάνει κάτι άλλο, θα παραμείνει για αρκετές δυνατότητες, γιατί θα νιώσετε να επιλέξετε είτε την πισίνα, σάουνα και ακόμη και μια βεράντα μπάρμπεκιου καλά.

σαφώς ορατά στην κάτοψη για να δείτε ποια όροφο, όπου βρήκαμε τις εικόνες και να πει χίλιες λέξεις!

Εάν αισθάνεστε ότι είναι το σπίτι των ονείρων σας, μπορείτε να μου τηλεφωνήσει!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB