Πώληση Μονοκατοικία, Esztergom, Komárom-Esztergom, Ουγγαρία, Ferenczy Beni

Πώληση - Cod. 24103

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 234 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 5 half

Ζητούμε συγγνώμη για την πώληση σε Esztergom ένα σπίτι με 234 m2 επιφάνεια 90m2 + σοφίτα. Από τη βεράντα / 14 δωμάτιο m2 / και καθιστικό / 40 m 2 / είναι μια φανταστική θέα προς τη βασιλική και στο Δούναβη και το βράδυ για το κόκκινο χρώμα των ηλιοβασιλέματα. Έχουμε μερικά οπωροφόρα δέντρα στον κήπο, με κήπο μπροστά και πλευρά του κήπου, η συνολική έκταση περίπου 450 m2. Το κέντρο της πόλης είναι 15 με 20 λεπτά με τα πόδια, 5 λεπτά με καταπράσινο περιβάλλον με όμορφα μονοπάτια στο Iron Gate. Εξαιρετική για πολλές γενιές ή την ξεχωριστή κάτω είσοδο καθιστά δυνατό ένα μικρό καφέ, αγγειοπλαστική, κλπ, ή μπορείτε επίσης να κάνετε πολλά διαμερίσματα και τις συντάξεις, κ.λπ. Το σπίτι προσφέρει πολλές δυνατότητες.
 Το σπίτι χτίστηκε πριν από 25 χρόνια, έχει μια καλή κατάσταση για το. Το σπίτι βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της 4-μονοκατοικία.
Θέρμανση λέβητα φυσικού αερίου, αλλά είναι δυνατόν για την καύση του ξύλου ή του άνθρακα, επειδή αυτά τα δύο επιλογή είναι συνδεδεμένο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB