Πώληση Μονοκατοικία, Jánoshalma, Bács-Kiskun, Ουγγαρία, Arany János utca 10.

Πώληση - Cod. 25991

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1882 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

Ανακαινισμένο σπίτι είναι προς πώληση στην Jánoshalma (Bács-Kiskun, Ουγγαρία).
Το σπίτι είναι περίπου 150 τμ και ολόκληρη η χώρα είναι 1.882 τμ. Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε Arany János δρόμο. Το ακίνητο διαθέτει 2 entrences: μια απλή και μια συρόμενη πόρτα (για τα αυτοκίνητα ή φορτηγά). Οι entrences και πραγματικά υψηλό έτσι ώστε η ιδιοκτησία είναι σε θέση να κρατήσει σχετικά με τη βιομηχανική, τεχνική ή κάποιο είδος της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
ΔΩΜΑΤΙΑ
Το σπίτι διαθέτει 2 εισόδους και μπορεί να χωριστεί σε 2 διαμερίσματα διαχωρισθούν. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 2 μισά δωμάτια (που χρησιμοποιούνται ως υπνοδωμάτια), 2 τεράστια σαλόνια, 1 κουζίνα αμερικάνικου, 1 μπάνιο (με ξεχωριστά ντους, ξεχωριστή τουαλέτα και διαχωρίζεται μπανιέρα), και το δεύτερο μέρος του σπιτιού έχει ένα μικρό θέση σε αυτό που μπορεί να μετατραπεί σε ένα μπάνιο. (Το νερό έχει ήδη εγκατασταθεί σε αυτό.)

Το σπίτι έχει το δικό του σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης υπορροής έχει εγκατασταθεί.

Πουλάω το σπίτι με funiture. Περιέχει τα παρακάτω έπιπλα: τζάκι, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, φούρνο (με πάγκο μαγειρέματος), έπιπλα κουζίνας, 2 καθιστικό δωμάτιο έπιπλα, 3 διπλά κρεβάτια, 4 ντουλάπες, 3 ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου (ντους, μπάνιο και περισσότερο), κ.λπ. .

Η πρώτη (κύρια) να διαχωριστούν Aparment έχει 2 υπνοδωμάτια, 1 ένα δεύτερο δωμάτιο, 1 σαλόνι, η κουζίνα αμερικάνικου και το μπάνιο.
Το δεύτερο διαχωρίσιμο διαμέρισμα διαθέτει 1 μισό δωμάτιο, 1 σαλόνι και 1 θέση η οποία μπορεί να μετασχηματίζεται σε ένα μπάνιο.

Μια δεύτερη buinding είναι συνδεδεμένο με το σπίτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκες ή είναι επίσης σε θέση να χρησιμοποιήσει ως ένα μέρος gadgeteer. Αυτό το δεύτερο κτίριο διαθέτει 3 διαφορετικά δωμάτια σε αυτό. Η πρώτη αίθουσα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν ως ένα γκαράζ. Κάτω από αυτό το δωμάτιο ένα τεράστιο κελάρι βρίσκεται και εδώ είναι η είσοδος στην τεράστια σοφίτα.
Το δεύτερο και το τρίτο τα δωμάτια του δεύτερου κτιρίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκες ή χώρους gadgeteer.
Κατά την έναρξη της τεράστια αυλή είναι μια σκεπαστή μικρό σπίτι (το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για την αποθήκευση του ξύλου).

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Το σπίτι έχει ανακαινιστεί πριν από 3 χρόνια.

ΑΥΛΗ
Το ακίνητο έχει μια τεράστια αυλή που μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη: μια αυλή μπροστά και πίσω κήπο.
Έχουμε τόσα πολλά πευκοδάση μπροστά από το σπίτι και int αυτός μπροστινή αυλή, επίσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB