Πώληση Μονοκατοικία, Szikszó, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ουγγαρία, Dózsa u. 76

Πώληση - Cod. 40485

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Πωλείται στο Szikszó, κοντά στο κέντρο της πόλης, 60 m2, τζάμι, - 2 δωμάτια, - διάδρομος, - μπάνιο, - κουζίνα, - ντουλάπι, ημι-ανεξάρτητη κατοικία, σε κατάσταση που πρόκειται να ανακαινιστεί.
Το σπίτι διαθέτει αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό. Η θέρμανση παρέχεται από θερμαντήρα ή ηλεκτρική κουζίνα αποθήκευσης θερμότητας, και ένα από τα δωμάτια διαθέτει σόμπα με πλακάκια.
Τα δωμάτια έχουν παρκέ δάπεδο, ενώ τα άλλα δωμάτια έχουν πλακάκια. Η τοιχοποιία του είναι πλίθας, η οποία είναι ζεστή το χειμώνα και δροσερή το καλοκαίρι. Η οροφή είναι πλακάκια.
Το οικόπεδο είναι 562 m2, υπάρχει ένα υπόστεγο σε αυτό, είναι επίσης κατάλληλο για καλλιέργεια. Όλα είναι διαθέσιμα σε κοντινή απόσταση: νηπιαγωγείο, νηπιαγωγείο, σχολείο, ιατρείο, ταχυδρομείο, δήμαρχος, οικογενειακός βοηθός, καταστήματα, στο κέντρο της πόλης. Μετά από ανακαίνιση κατά παραγγελία, μπορεί να είναι ένα φιλικό σπίτι για όλους. Είναι επίσης κατάλληλο για επενδυτικούς σκοπούς, καθώς το Szikszó είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος οικισμός, το εργοστάσιο της Κόλασης είναι κοντά και κατασκευάζεται ένας αυτοκινητόδρομος που παρακάμπτει την πόλη.
Σκηνοθεσία: 8, 8 εκατομμύρια πόδια.
Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε μέσω email ή τηλεφώνου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB