Πώληση Μονοκατοικία, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Ουγγαρία, Rákóczi

Πώληση - Cod. 38589

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 98 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0

30 χιλιόμετρα από το Debrecen κοντά στο ρουμανικό συνοριακό πέρασμα, δίπλα σε έναν αυτοκινητόδρομο, οικογενειακή κατοικία προς πώληση.
Παρέχει εξαιρετική ευκαιρία για κτηνοτροφία / χόμπι και οφέλη / καλλιέργεια.

Χαρακτηριστικά ακινήτου:
Ερχόμενοι στο οικογενειακό σπίτι, βρίσκουμε ένα τεράστιο σαλόνι με δύο υπνοδωμάτια και μια κουζίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κουζίνα, μπάνιο με ξεχωριστή τουαλέτα και είσοδο. Τα δωμάτια είναι εντελώς ξεχωριστά από την τραπεζαρία, ώστε να μην ενοχλούν την άνεση του άλλου.
Το διαμέρισμα μπορεί να είναι εξοπλισμένο με μια ευχάριστη πίσω βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και το πρωινό σας το πρωί.

Τεχνικός:
Το ακίνητο είναι οικογενειακή κατοικία χτισμένη από πυριτική πέτρα. Η πυριτική πέτρα είναι από καιρό δημοφιλές δομικό υλικό, επειδή είναι ελαφρύ, η δομή της είναι πορώδης, καλή θερμομόνωση και εύκολη στην εργασία. Οι θερμικές, ατμικές και κλιματικές ιδιότητές του είναι σημαντικά καλύτερες από άλλες υλικές τοιχοποιίας. Λόγω της θερμομονωτικής ικανότητάς του, μπορούν να κατασκευαστούν δομές πλάκας από αυτό, αλλά το φαινόμενο θωράκισης είναι εξαιρετικό, προστατεύει από δορυφορική, ραντάρ, κοσμική ή κινητή ακτινοβολία. Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από παραδοσιακές σκεπές σέλας και πλακάκια.
Υπάρχει επίσης γκαράζ και αποθήκη στην αυλή.

Περιβάλλων χώρος: Εργασίες στην πόλη: Πολιτική Φρουρά, αρκετές εκκλησίες, δύο περιφερειακά ιατρικά γραφεία, φαρμακείο, παραϊατρική υπηρεσία, νηπιαγωγείο, σχολείο, γυμνάσιο και πολλά άλλα.
η στάση του λεωφορείου είναι περίπου. Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια.
Τα μαγαζιά, οι σταθμοί διάσωσης, τα ιατρεία, οι οδοντίατροι, τα νηπιαγωγεία, τα σχολεία και τα ηλικιωμένα σπίτια βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά.
Το Debrecen είναι προσβάσιμο με λεωφορείο και τρένο κάθε 1-2 ώρες, 25 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Χρηματοδότηση:
Το ακίνητο δεν είναι δωρεάν, έχει φόρο 220.000 HUF, περιμένουμε τους πελάτες μας δωρεάν συμβουλές δανείου. Το ακίνητο μπορεί επίσης να αγοραστεί με μετρητά και τραπεζική χρηματοδότηση. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να λάβετε δωρεάν πλήρεις πληροφορίες στο γραφείο μας. Προσφέρουμε τις δυνατότητες οποιασδήποτε τράπεζας χρηματοδότησης, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή και απόφαση.

Σας ενημερώνουμε ότι εσείς, ως ενδιαφερόμενος, καλώντας τον αριθμό τηλεφώνου που αναφέρεται στη διαφήμιση, θα συγκατατεθεί στην ασφαλή και συνετή διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων - ειδικά του ονόματος και του αριθμού τηλεφώνου - από την Real Estate Solutions Kft. Σε αυτόν τον γύρο μπορείτε να βρείτε τον οδηγό διαχείρισης πληροφοριών στον παρακάτω σύνδεσμο. Από διαφημιζόμενο από την Real Estate Solutions Ltd. ως διαφημιζόμενο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μάθετε την Πολιτική απορρήτου μας.

προστασία των δεδομένων

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB