Πώληση Μονοκατοικία, Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Ουγγαρία, Attila Utca

Πώληση - Cod. 27248

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Nyíregyháza Sóstóhegy μαργαριτάρι του ανατολικού προσανατολισμού βίλα σε ένα λόφο προς πώληση. Το σπίτι είναι 100 τετραγωνικά μέτρα, 900 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου. Πλήρως επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας: το νερό, 3x16 ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου, νερού, γεωτρήσεις στην αυλή, καλωδιακή τηλεόραση και υψηλή ταχύτητα έως 100Mb / sec στο διαδίκτυο.
Η αυλή είναι μεγάλη καρυδιά στην μέση. Η υποδοχή των 17 ή δέκα είδη οπωροφόρων δέντρων και αμπελώνων, οι οποίες látványukkal και φρούτα απόλαυση των ανθρώπων. Μπαλκόνι μπροστά εννέα τετραγωνικών ποδιών στο πίσω μέρος ενός μεγάλου, σκεπαστή βεράντα των 40 τετραγωνικών μέτρων, η οποία συνδέεται από τη μία πλευρά κληματαριά σταφυλιών.
Το ισόγειο διαθέτει δύο δωμάτια, 26 τετραγωνικών μέτρων κουζίνα + τραπεζαρία, κελάρι, τουαλέτα, μπάνιο και βεράντα. Στη σοφίτα, τρία υπνοδωμάτια, μπαλκόνι, μπάνιο, τουαλέτα και padfeljáró αποθήκευσης μακριά. Το σπίτι διαθέτει 13 εξωτερικές και 13 πλαστικά πόρτες και τα παράθυρα είναι κατασκευασμένα από ξύλο δεξιοτεχνία εσωτερικές πόρτες. Το ζεστό νερό θερμαίνεται με φυσικό αέριο θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου λέβητα, multi-λέβητες και ένα από τα δωμάτια προσφέρουν υπέροχη σόμπα. Το σπίτι έχει τρεις καμινάδες, οπότε αν είναι απαραίτητο, κάθε δωμάτιο μπορεί να θερμαίνεται χωριστά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB