Πώληση Μονοκατοικία, Zalacsány, Zala, Ουγγαρία, Füzesi 9

Πώληση - Cod. 40319

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 252 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2

Εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία στο Kehidakustyán! Στην καλύτερη τοποθεσία του Kehidakustyán, κοντά στο Kehida Thermal Hotel and Bath τεσσάρων αστέρων, μια έκταση 2Χ126 m2 και δύο μονοκατοικίες προς πώληση. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2019, ένα από τα σπίτια λειτουργούσε ως ξενώνας. Έλαβε μια εξαιρετική και λαμπρή βαθμολογία από το A Szállás.hu. Η οικογενειακή κατοικία 10 δωματίων αντικατοπτρίζει την εξαιρετική γεύση του ιδιοκτήτη, με εκλεπτυσμένη επίπλωση. σχεδιασμένο.
Λόγω της κατάστασης υγείας του ιδιοκτήτη, δεν είναι πλέον σε θέση να χειριστεί το ακίνητο. Η περιοχή έχει ανακηρυχθεί ιατρική ζώνη από το 2018.
Η πλαϊνή είσοδος του Zalasprings Golf Resort, διάσημη στην Ουγγαρία, απέχει 150μ., Ενώ η κύρια είσοδος είναι 2χλμ. Μακριά. Μερικά κενά οικόπεδα χωρίζουν την ιδιοκτησία από τα ιαματικά λουτρά, καθώς η περιοχή είναι πρόσφατα διαχωρισμένη. Από τον κήπο υπάρχει θέα στις τσουλήθρες, από το μπαλκόνι υπάρχει πανοραμική θέα.
Στην περιοχή υπάρχουν νεόδμητα διαμερίσματα, διαμερίσματα, μονάδες τροφοδοσίας, ακόμη και ένα υπέροχο γερμανικό μικρό κάστρο με θέα στο ακίνητο, το οποίο ο ίδιος ο γερμανός ιδιοκτήτης δημιούργησε,

Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα καλοδιατηρημένο διαμορφωμένο οικόπεδο 945 τ.μ., όπου υπάρχει μια πύλη με ταλάντευση και δύο πλευρές.
γκαράζ. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για πολλά αυτοκίνητα στον κήπο. Στον κήπο υπάρχει μια ξύλινη αποθήκη εργαλείων, δύο κούνιες και δύο πέτρινες ψησταριές και γλάστρες, μια μικρή λίμνη κήπου με σπασμένο νερό.
Το ακίνητο διαθέτει δομή αλπικού ξύλου, που περιβάλλεται από εξωτερική θερμομόνωση, γυψοσανίδα, κεραμίδια Terran.
Με διανομή:
στο κάτω επίπεδο υπάρχει σκεπαστή βεράντα, σαλόνι με αμερικανική κουζίνα, τραπεζαρία, μπιντέ μπάνιο με ντους, ξεχωριστή τουαλέτα επισκεπτών και ένα υπνοδωμάτιο και μια σκάλα. Στο ισόγειο, η κουζίνα του καθιστικού διαθέτει τραπεζαρία, επένδυση, παρκέ με επένδυση από γκρι μάρμαρο, ενώ το μπάνιο έχει λευκό παρμάρινο μαρμάρινο παρκέ.
Πρόσβαση στη σοφίτα από τη σκάλα: 3 δωμάτια, 2 εκ των οποίων διαθέτουν μπαλκόνι, μπάνιο με ντους και τουαλέτα. Τα υπνοδωμάτια έχουν δάπεδα με πλακάκια και τα μπάνια έχουν δάπεδο από λευκό laminate.
Η θέρμανση του οικογενειακού σπιτιού κυκλοφορεί αέριο, η θερμότητα των καλοριφέρ παρέχεται σε δύο ξεχωριστούς λέβητες, ένας συνδυασμός λέβητα αερίου ARISTON, το ζεστό νερό παρέχεται από έναν ηλεκτρικό λέβητα, με νυκτερινή ηλεκτρική ενέργεια, ξεχωριστά σε κάθε μπάνιο. Η υπηρεσία ζεστού νερού μπορεί επίσης να κανονιστεί από το λέβητα. Οι δύο οικοδομικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με ξεχωριστά μέτρα.
Πόρτες και παράθυρα: ξύλινα παράθυρα, με θερμομόνωση και ηχομόνωση, κλειστά.
Το σπίτι χτίστηκε το 2006 και τελικά ολοκληρώθηκε το 2014. Το σπίτι χτίστηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ως εργολάβος κατασκευής για τα δικά του παιδιά, εκτελέστηκε με μεγάλη φροντίδα.
Το ακίνητο βρίσκεται επίσης σε πολύ πλεονεκτική τοποθεσία από την άποψη της απόστασης.
Το αεροδρόμιο Sármellék απέχει 30χλμ. Από το Zalaegerszeg, 13χλμ. Από το Hévíz και 23χλμ. Από το Keszthely.

Κινητή ιδιοκτησία μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά, όπως απαιτείται. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για επαγγελματικούς λόγους, φιλοξενία, εμπορικούς σκοπούς, αλλά είναι επίσης πολύ ιδανικό για οικογενειακή κατοικία για δύο οικογένειες. Η τιμή είναι πολύ λογική, το σπίτι παίρνει δύο σπίτια για σχεδόν μία τιμή,
Το σπίτι είναι αγωγή και χωρίς επιβάρυνση.


Αν εγείρω το ενδιαφέρον σας, καλέστε το και δείτε μαζί, ακόμη και τα σαββατοκύριακα, και αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, το οποίο μπορεί να είναι μια ευνοϊκή επενδυτική ευκαιρία ή να παρέχει στέγαση για δύο οικογένειες όλο το χρόνο.

Ανυπομονώ για την κλήση σας με ευχαριστίες και σεβασμό

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB