Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Kehidakustány, Zala, Ουγγαρία, 8784 Kehidakustány Kőris u 9

Πώληση - Cod. 43244

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 54 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

Πωλείται διαμέρισμα από τούβλα που χτίστηκε το 2002 με δικό του γήπεδο τένις στην Ουγγαρία, στην επαρχία Zala, στον οικισμό Kehidakustány, σε μια μονοκατοικία 3 διαμερισμάτων. Η ιδιοκτησία του γηπέδου τένις ανήκει σε αυτό το διαμέρισμα. Το 2022 πραγματοποιήσαμε πλήρη ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό.
Το ακίνητο απαιτεί ελάχιστη συντήρηση! Η συντήρηση του χώρου πρασίνου στα εξωτερικά τμήματα γίνεται σήμερα από εργολάβο που μένει στον οικισμό, με 10 Ευρώ κάθε φορά, δύο φορές το μήνα το καλοκαίρι.
2 δωμάτια, σαλόνι με αμερικανική κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο με τουαλέτα, χωλ, λεβητοστάσιο, σκεπαστή βεράντα, πλακόστρωτο πάρκινγκ για 2 αυτοκίνητα, κήπος με τεχνητό γρασίδι, πέτρινη περίφραξη Gabion, ιδιωτικό γήπεδο τένις απέναντι από το διαμέρισμα, στην άλλη πλευρά του δρόμου. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με νερό, ρεύμα, φυσικό αέριο και αποχέτευση.
Θέρμανση με λέβητα αερίου combi συμπύκνωσης, ο οποίος μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως μέσω Wi-Fi με έξυπνο θερμοστάτη. Το διαμέρισμα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, η λειτουργία της θέρμανσης είναι εξαιρετικά ευχάριστη και οικονομική λόγω της καλής θερμομόνωσης.
Το δίκτυο ωοτοκίας ήταν εξοπλισμένο με αποσκληρυντή νερού. Ο λέβητας και ο αποσκληρυντής νερού βρίσκονται στο λεβητοστάσιο, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης και τοποθέτησης πλυντηρίου. Η είσοδος στο λεβητοστάσιο είναι στο διάδρομο.
Κλιματισμός εσωτερικού χώρου στο σαλόνι. Εξυπηρετεί άριστα όλο το διαμέρισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψύξη και θέρμανση.
Το διαμέρισμα προσφέρεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένο. Δωμάτια επιπλωμένα με νέα έπιπλα Ikea, χωλ, σαλόνι, τραπεζαρία. Μοναδικά μοντέρνα έπιπλα κουζίνας και έπιπλα μπάνιου. Samsung LED TV.
Η κουζίνα είναι πλήρως μηχανοποιημένη. Πλυντήριο πιάτων, Ψυγείο, Φούρνος, Εστίαση, Φούρνος μικροκυμάτων.
Έπιπλα από ρατάν στη βεράντα.
Επένδυση δαπέδου εσωτερικά με όμορφα μεγάλα ισπανικά γυαλιστερά πλακάκια. Η βεράντα είναι κατασκευασμένη με την ίδια πλάκα με το εσωτερικό, αλλά σε ματ φινίρισμα.
Στο μπάνιο, υπάρχει μια ευρύχωρη καμπίνα ντους με γυάλινο τοίχο στη μία πλευρά, Kludi Cockpit Discovery Thermostatic Dual ντους με βρύση, που παρέχει νερό μπάνιου στην καθορισμένη θερμοκρασία, με επιλογές καταιονισμού και ντους χειρός. Ο καθρέφτης του μπάνιου είναι επίσης εξοπλισμένος με φωτισμό LED και αφυγραντήρα. Καλοριφέρ στεγνώματος πετσέτας στο μπάνιο. Η τουαλέτα έχει κρυφό δοχείο νερού.
Φωτισμός διαμερίσματος με φώτα LED που μπορεί να ελεγχθεί μέσω Bluetooth. Τα φώτα νύχτας LED στην κρεβατοκάμαρα είναι επίσης κατάλληλα για ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου.
Τα παράθυρα έχουν 3 στρώσεις υαλοπινάκων. Από έξω έχουν παντζούρια αλουμινίου και κουνουπιέρες.
Θερμική μόνωση. Η σοφίτα είναι μονωμένη με πετροβάμβακα πάχους 20 cm. Στο εσωτερικό του διαμερίσματος, κάτω από την ενδοδαπέδια θέρμανση, η θερμομόνωση έχει πάχος 10 cm. Το διαμέρισμα είναι μονωμένο εξωτερικά με μόνωση γραφίτη πάχους 15 cm.
Ηλιακή κάμερα ασφαλείας εξωτερικού χώρου, μπορεί να προβληθεί εξ αποστάσεως από έξυπνο τηλέφωνο.
Πλακάκια Barmac στην οροφή, πλακάκια Lindab στη στέγη της ταράτσας.
Μπορείτε επίσης να βγείτε στη βεράντα από το σαλόνι, όπου έχετε θέα στο ιδιωτικό γήπεδο τένις απέναντι και στο δάσος.
Το ακίνητο βρίσκεται 200 μέτρα από το δάσος σε ένα ήσυχο περιβάλλον.
Ο πληθυσμός του Kehidakustány είναι 1.185.
Από το διαμέρισμα: Ιατρικό και ιαματικό λουτρό (800m), εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, γήπεδο γκολφ Zala Springs (1km), Penny Supermarket 13km, Spar Supermarket 14km
Η τοποθεσία του είναι 21km από τη λίμνη Balaton (Keszthely), Balaton Siófok 103km, Hévíz (Hévíz Tófürdő) 14km, Sármellék (αεροδρόμιο) 19km, Βουδαπέστη 204km, M7 αυτοκινητόδρομος Zarmalakaros 30km χλμ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB