Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Dunavarsány, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Dunavarsány Duna-sor

Πώληση - Cod. 34412

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 80 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1+3
  • Όροφος: Fsz.

πιο όμορφο τμήμα της λίμνης (δεν ενεργούν μπροστά από ένα) Dunavarsány (Βουδαπέστη 5-10 χλμ.) πωλείται κατοικήσιμο και το χειμώνα και το καλοκαίρι, συνολικά περίπου. 80nm Μονοκατοικία ωφέλιμη επιφάνεια των 28 τ.μ. βεράντα, επίσημα 306nm οικόπεδο.
Το σπίτι είναι μονωμένο. Το ισόγειο έχει ενιαίο σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, χωλ + μπάνιο + σκεπαστή βεράντα στον πάνω όροφο του πατάρι 9 τ.μ., a + 14 τ.μ. καθαρή επιφάνεια. Το ζωντανό ξυλόσομπα και μια θερμική inverter ενεργειακής αντλία αποτελεσματική ψύξη και θέρμανση κλιματιστικό παρέχει την απαιτούμενη θερμοκρασία. Το σαλόνι είναι ένα μικρό προσκήνιο έχουμε πάρει από εκεί στην ταράτσα 28τμ όπου βιώνουμε το όμορφο τοπίο των αρχαίων δέντρων σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους, στην όχθη του Δούναβη, όπου μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας προβλήτα, το οποίο είναι χτισμένο με την ανάπαυση. Ο κήπος διαθέτει 15 + 9ηΜ. προ-οροφή ξύλινο σπίτι είναι μια εξωτερική κουζίνα, χαρακτηριστικά ξενώνας εξασφαλίζει τη διάθεση των φιλοξενούμενων.
επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας Πλήρης φθινοπώρου (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα (το βράδυ ρεύμα), αποχέτευσης, καλωδιακή τηλεόραση, internet). Το τηλέφωνο του φυσικού αερίου και σταθερό στο δρόμο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB