Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Diósd, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, 2049 Diósd, Endre street 33

Πώληση - Cod. 27803

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 116 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Κοσμηματοθήκη ΤΗΣ DIÓSD
Σε μια καταπράσινη περιοχή της Diósd, ένα διώροφο διαμέρισμα ενός Twin House είναι διαθέσιμο προς πώληση. Το σπίτι 116 μ2 βρίσκεται σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμένο με όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, που περιβάλλεται από ήσυχη και ήρεμη γειτονιά, χωρίς καμία διαμετακομιστικές μεταφορές. Νηπιαγωγείο, το σχολείο και το εστιατόριο είναι στην περιοχή, εγκατάσταση για ψώνια (SPAR) σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το σπίτι διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλαίσθητη εσωτερική διακόσμηση, είναι εξοπλισμένα με air-condition, συναγερμός και σύστημα, καθώς και. Στο ισόγειο μπορείτε να βρείτε μια αμερικανική συνδεδεμένα στυλ κουζίνα με την τραπεζαρία και ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι μοναδική. Από το σαλόνι 20 m2 βεράντα, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, καθώς και μια τουαλέτα είναι προσιτός. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία κρεβάτι-δωμάτια, ένα μπάνιο-δωμάτιο, και ένα μπαλκόνι με υπέροχη πανοραμική θέα. Το διαμέρισμα διαθέτει γκαράζ ένα αυτοκίνητο, με ηλεκτρική πόρτα του γκαράζ, και αποθήκη στο υπόγειο. Χωρισμένος κήπος ανήκει επίσης στην περιουσία.

Αν το παραπάνω ακίνητο έχει πιάσει την προσοχή σας, και αν θα χρειαστείτε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω τηλεφώνου ή e-mail:

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB