Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Karancsalja, Nógrád, Ουγγαρία, 3181. Karancsalja, külterület 030/1 Hrsz.

Πώληση - Cod. 28475

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

Αυτή η περ. 200 m2 ακινήτων είναι στο χωριό Karancsalja, σε μια ήσυχη περιοχή, σε οικόπεδο 10.000 m2, σε ένα γραφικό περιβάλλον του δάσους, με τα μεγάλα πεύκα στον κήπο και υπέροχη πανοραμική θέα πάνω από τα βουνά της Karancs, μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης της Salgótarján.
Το κτίριο ήταν πλήρως ανακαινισμένο, με προς τα κάτω στη βάση του, το 2014. Στις 3 ορόφους υπάρχουν συνολικά 3 δωμάτια, 2 από τα οποία διαθέτουν μπαλκόνι πάρα πολύ. Και τα τρία δωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο. Κατά τη διάρκεια της ανοικοδόμησης, ένα αμερικανικό στυλ κουζίνα με παρακείμενο σαλόνι κατασκευάστηκαν, μαζί με μια σάουνα, αποθήκες, δωμάτιο πλυντηρίων και ένα ευρύχωρο δωμάτιο θερμάστρα. Η καρδιά του συστήματος θέρμανσης είναι το πιο σύγχρονο καλοριφέρ κάνοντας αερίου της καυσόξυλων, με πλήρη επαγγελματικά μηχανήματα.
Η περιοχή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πεζοπορία, επίσκεψη σε ιστορικά μνημεία, καθώς και περιοχές προστασίας της φύσης, καθώς και μια σειρά από τουριστικά αξιοθέατα. Σε μικρή απόσταση από το ακίνητο αυτό υπάρχει επίσης μια πισίνα, μερικές σχολές ιππασίας, κατασκήνωση για παιδιά, καθώς και ευκαιρίες για ποδηλασία, το ψάρεμα και το κυνήγι. Το κτίριο χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή ως ξενώνας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB