Πώληση Τριάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Somogyi Bela street

Πώληση - Cod. 30817

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 94 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: ground

Στην καρδιά της Βουδαπέστης, 10 λεπτά με τα πόδια από Erzsébet γέφυρα, από τον ποταμό Δούναβη, και από τον κεντρικό δρόμο (τουριστική δρόμο) στην πλευρά της Πέστης, σε 2 ορόφου, 3 υπνοδωματίων διαμέρισμα με ξεχωριστό καθιστικό και ξεχωριστή τραπεζαρία, 2 ντουλάπα δωμάτια σε ένα ήσυχο δρόμο, αλλά ακριβώς δίπλα από το πολυσύχναστη πλατεία Blaha είναι προς πώληση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο, με παράθυρα με νότιο προσανατολισμό.
Ιδανικό για επένδυση (για να το δώσει για ενοικίαση σε φοιτητές πανεπιστημίου, καθώς έχει 3 ξεχωριστά υπνοδωμάτια ή για κάποια επιχείρηση, όπου πρώτο όροφο μπορεί να είναι για την υποδοχή των πελατών και το δεύτερο ιδιωτικό σπίτι μας. Ή για μια οικογένεια όλοι έχουν το δικό τους δωμάτιο, με μεγάλο καθιστικό και τραπεζαρία στον κάτω όροφο.
Λόγω εσωτερικό δικαστήριο είσοδο του διαμερίσματος ο θόρυβος του δρόμου δεν ενοχλεί το κομμάτι μας, μπορούμε μόνο να αισθανόμαστε ότι είμαστε στο κέντρο στιγμή που θα βγουν στο δρόμο. Στο δρόμο υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο και ένα νηπιαγωγείο. Υπάρχουν επίσης πολλά πανεπιστήμια σε όλο, το οποίο μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με μια βόλτα 5 λεπτών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB