Πώληση Τριάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Eotvos Utca

Πώληση - Cod. 38564

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 51 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΤΑΞΥ 5 ΚΑΙ 6%. ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΗΣ!
Το διαμέρισμα έχει συνολική έκταση 51 τ.μ., έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι επιπλωμένο, τα έργα ολοκληρώθηκαν τον Μάιο του 2018, σήμερα το διαμέρισμα ενοικιάζεται με εξαμηνιαία σύμβαση. Αποτελείται από σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, ευρύχωρο δωμάτιο με χολ. Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει vintage στυλ με ένα ευχάριστο και γοητευτικό μοντέρνο στυλ που αναμιγνύεται με κομμάτια σχεδιασμού και εξαιρετικά τεχνολογικό εξοπλισμό. Οι οροφές είναι ύψιστες και σημαντικές, το εσωτερικό ύψος είναι 4,30 μέτρα, στους τοίχους υπάρχουν ροζέτες, ελληνικά τρακτέρ και σοκολάτες, δίνοντας σημασία και ιδιαίτερη γοητεία. Το κτίριο είναι από τα τέλη του 19ου αιώνα, κομψό και ανακαινισμένο σε διάφορες φάσεις, σήμερα έχει μια βέλτιστη γενική κατάσταση, αποτελείται από 3 ορόφους. Πρόκειται για ένα ιστορικό κτήριο που καταχωρήθηκε από τον 6ο δήμο του δήμου. Η τοποθεσία είναι περιζήτητη, 50μ. Από τη λεωφόρο Andrassy, τον πιο διάσημο δρόμο της Βουδαπέστης, 100μ. Από τη στάση του κίτρινου μετρό "Oktogon" και το τραμ 4-6 που συνδέει την Pest με τη Βούδα. Η Όπερα της Βουδαπέστης απέχει μόλις 400μ. Από το διαμέρισμα. Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και λειτουργικό, η κουζίνα έχει κατασκευαστεί από ένα γνωστό τοπικό κατάστημα ξυλουργών, εξοπλισμένο με συσκευές τελευταίας γενιάς, όπως η επαγωγική εστία "Gorenje" συνδυασμένη με ένα πλυντήριο πιάτων "Candy" και ένα ψηφιακό ψυγείο τύπου " Beko "σε χαλύβδινο χάλυβα Ένας άνετος καναπές σχεδιασμού σε μπλε δέρμα, ένα ελάχιστο γυάλινο τραπέζι και σύγχρονες εκτυπώσεις ολοκληρώνουν το δωμάτιο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι King size και μια ευρύχωρη ντουλάπα πολλαπλών λειτουργιών με πολλαπλά διαμερίσματα είναι εξαιρετικά άνετα και ευάερα. .. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι μικρότερο, με ένα ευρύχωρο διπλό κρεβάτι, πολύ φωτεινό με άμεση πρόσβαση στο διάδρομο / δωμάτιο χόμπι. Το μπάνιο είναι μοντέρνο και λειτουργικό, ένα καινοτόμο υλικό "WaterProof" επιλέχθηκε για το πάτωμα που κάνει το δωμάτιο πολύ ζεστό και φιλόξενο. Μια καμπίνα ντους πολλαπλών λειτουργιών, ένας νεροχύτης σε ένα εξειδικευμένο ντουλάπι και ένα πλυντήριο ρούχων μπροστά ολοκληρώνουν το δωμάτιο.
 
Το διαμέρισμα εξυπηρετείται από ένα καινοτόμο ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης Γερμανικής παραγωγής, με εξαιρετικά κομψά λευκά πάνελ γυαλιού τοποθετημένα σε κάθε δωμάτιο, η θερμοκρασία μπορεί να προσαρμοστεί για να σας ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο με τον κατάλληλο ψηφιακό υπολογιστή.
 
Το σύστημα διαδικτύου με εξαιρετικά γρήγορες οπτικές ίνες έχει ήδη ρυθμιστεί με ταχύτητα γραμμής έως 500 Mbit / s.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB