Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ουγγαρία, Arany János utca

Πώληση - Cod. 39843

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 241000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 0

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΙΝΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙΝΟΥ TOKAJI !!
Από την καλλιέργεια σταφυλιών μέχρι την εμφιάλωση και την αποθήκευση, ισχύουν όλοι οι όροι σε επίπεδο ΕΕ.
Παρέχουν 23 εκτάρια γης στις δικές τους διάσημες ορεινές πλαγιές της ιστορικής περιοχής του κρασιού Tokaj, με ευνοϊκούς αμπελώνες νοτιοδυτικά νοτιοδυτικά. Η καλλιέργεια πραγματοποιείται επί του παρόντος σε παραδοσιακές ποικιλίες Tokaji σε νέες ή ανακαινισμένες, υπερσύγχρονες φυτείες των 5.200 κεφαλαίων / εκτάριο. Οι αμπελώνες βρίσκονται γύρω από το οινοποιείο, με εύκολη πρόσβαση, με καλή διοικητική μέριμνα. Μεταξύ των προϊόντων τους υπάρχουν αρκετά κρασιά που έχουν κερδίσει εξαιρετικά βραβεία σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς και εκθέσεις!
Η τρέχουσα ετήσια παραγωγική ικανότητα του οινοποιείου και των εγκαταστάσεων είναι 500.000 φιάλες / έτος, τα περισσότερα από τα οποία εξάγονται. Το οινοποιείο προμηθεύει το 40% των εγχώριων αναγκών του και το 60% των εξαγωγών του στους εταίρους του στην Ευρώπη, την Άπω Ανατολή και την αμερικανική αγορά.
Μέρος της επιχείρησης είναι ο ξενώνας περίπου 740 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 4400 τ.μ., ολόκληρο το ισόγειο του οποίου καταλαμβάνεται από το οινοποιείο. Είναι πάντα ενημερωμένο πιστοποιημένο κατά ISO και πληροί όλες τις τρέχουσες απαιτήσεις της ΕΕ σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, ωρίμανσης και αποθήκευσης. Το εργοστάσιο είναι πλήρες, από την πίεση του κενού, μέσω των δεξαμενών γήρανσης του κρασιού μείωσης και μέσω της μονάδας εμφιάλωσης. Ο πομμένος κρασί του ποταμού έχει λυθεί σε δύο κελάρια των 500m2, τα οποία είναι εκατοντάδες χρόνια και ιστορικά.
Πάνω από το οινοποιείο είναι ένας άλλος ικανοποιητικός ξενώνας, με 7 υπνοδωμάτια και ένα τεράστιο κοινόχρηστο χώρο, μια αμερικανική κουζίνα-τραπεζαρία 320 τ.μ. Υπάρχει ένα κτίριο αρχοντικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μουσείο κρασιού ή ξενώνα.
Το απόθεμα εμφιαλωμένου και τρέχοντος οίνου που βρίσκεται σήμερα σε απόθεμα είναι περίπου 300 εκατομμύρια HUF (σε τιμή εγγραφής), η οποία αλλάζει διαρκώς.

Επιπλέον, ένα άλλο οικόπεδο 6500 τ.μ. πωλείται κοντά στο κέντρο του χωριού. Μια σημαντική νέα επένδυση στον τομέα αυτό ξεκινά σήμερα ως έργο. Η αρχή της εταιρείας είναι η συνεχής ανάπτυξη και η επιστροφή κεφαλαίου. Εδώ θα υλοποιηθεί ένα νέο εργοστάσιο κρασιού με έκταση 2500 τ.μ., με μια διευρυμένη μονάδα που θα είναι εύκολα προσβάσιμη με φορτηγά. Στον επάνω όροφο, με ξενώνα πολλαπλών δωματίων, πανοραμική βεράντα με κρασί, δημόσιο χώρο.
Η κατασκευή βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει αρχίσει! Προθεσμία υλοποίησης 2020.10. μήνες. Δεδομένου ότι η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση και κέρδισε επιτυχώς μια μη επιστρεπτέα επιχορήγηση της ΕΕ, θα χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθεί το έργο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB