Πώληση Μονοκατοικία, Csemő, Pest, Ουγγαρία, Lángi Dűlő 6.

Πώληση - Cod. 31077

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Γενική περιγραφή:

Είμαι η προσφορά προς πώληση ηλιόλουστο σπίτι της οικογένειας μας στο λουλουδιασμένο χωριό της Ευρώπης. Το νότιο-ανατολικό προσανατολισμό και όμορφα χτισμένο το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση όσον αφορά την τεχνική και αισθητική πτυχές (δεν υπάρχει ανάγκη για ακόμη ζωγραφική). Το σπίτι βρίσκεται σε ένα γραφικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της ανώτερης κήπο, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τεράστιο σαλόνι του σπιτιού.

Αν απλά ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία, θα ερωτευτεί και θα ήθελα να προχωρήσουμε σε όσο το δυνατόν συντομότερα. Το ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από ιδιόκτητο δάσος μας και να βρίσκεται μια διαδρομή 40 λεπτά από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη. Mall, το νοσοκομείο και το σχολείο είναι προσβάσιμα μέσα σε 10 λεπτά.

Όλο το σπίτι και τον κήπο χτίστηκαν από εμάς και λόγω κάποιων αλλαγών στο χώρο εργασίας μας, θα πρέπει να πωλήσει το σύνολο της ιδιοκτησίας. Το σπίτι επεκτάθηκε πρόσφατα και μόνο υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την ανανέωση του όλο το σπίτι.

Η καθυστέρηση είναι 10 εκατοστά ακαθάριστο, οι εξωτερικές πόρτες και παράθυρα έχουν 1,0 K θερμομόνωση, όλα τα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με bug-δίχτυ σε συνδυασμό με θερμική μόνωση αλουμινίου roller-περσίδες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB