Πώληση Μονοκατοικία, Erdőkertes, Pest, Ουγγαρία, Hármasház

Πώληση - Cod. 41739

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 195 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Πωλείται στην αστική συνοικία Erdőkertes, μια εξαίσια διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία, κατασκευής 2018. Κατάλληλο και ως γραφείο για επαγγελματική χρήση. Η συνολική ωφέλιμη επιφάνεια είναι 195 τετραγωνικά μέτρα και το αντίστοιχο οικόπεδο είναι 740 τετραγωνικά μέτρα.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με αμερικάνικη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα χτιστό μπάνιο με ντουζιέρα, μια μονόχωρη τουαλέτα, πλυσταριό, αποθήκη, γκαράζ, και δύο μεγάλες βεράντες με ανατολικό και δυτικό προσανατολισμό.
Στον επάνω όροφο υπάρχουν τρία δωμάτια, δύο από τα οποία έχουν ευρύχωρη βεράντα. Υπάρχει επίσης διπλού μεγέθους χτιστό ντους, μπιντέ και τουαλέτα σε ένα δωμάτιο με πλακάκια 3D.
Ο κήπος έχει γκαζόν, σύστημα αυτόματου ποτίσματος οκτώ σημείων και όμορφη θέα. Στον φράχτη στο πίσω μέρος του ακινήτου, υπάρχει ένα σπίτι σκυλιών 3x4 μέτρων και πίστα σκύλων.
Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με σύστημα συναγερμού.
Το γκαράζ είναι κατάλληλο για στάθμευση ενός αυτοκινήτου και υπάρχει ένα ανεξάρτητο υπόστεγο μέσα στην κοινότητα, το οποίο μπορεί να παρκάρει πολλά αυτοκίνητα.
Παρακαλώ μην βρείτε κτηματομεσίτη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB