Πώληση Μονοκατοικία, Gődőllő, Pest, Ουγγαρία, Panoráma u.

Πώληση - Cod. 43528

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Το αγαπημένο μας σπίτι είναι τώρα προς πώληση. Αν θέλετε επίσης να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ με συνοδεία πουλιών στη βεράντα με μια υπέροχη πανοραμική θέα, όλα μόλις μισή ώρα μακριά από τη Βουδαπέστη, τότε αυτό το κατάλυμα σας περιμένει.
Το σπίτι βρίσκεται σε ένα ήσυχο, ήσυχο μέρος του Gödöllő, κρυμμένο μακριά από την κυκλοφορία σε ένα αδιέξοδο. Το σπίτι διαθέτει ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια με υπέροχη πανοραμική θέα.
Από το κάτω επίπεδο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια σκεπαστή βεράντα, ενώ το επάνω επίπεδο διαθέτει μια μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο.
Υπάρχει ένα μπάνιο σε κάθε επίπεδο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο στο κάτω επίπεδο και δύο υπνοδωμάτια στο επάνω επίπεδο. Εάν χρειαστεί, μπορούν να διατεθούν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια στο επάνω επίπεδο.
Το σπίτι περιλαμβάνει στεγασμένο δρόμο για δύο αυτοκίνητα και αποθήκη. Ο διαμορφωμένος κήπος με τις βεράντες είναι ιδανικός για τους λάτρεις της φύσης.
Το κτίριο είναι ενεργειακά αποδοτικό, με επιπλέον μόνωση: μόνωση δαπέδου 15 cm, μόνωση ταράτσας 30/45 cm, εξωτερική μόνωση 20 cm και κουφώματα PVC τριών στρώσεων υψηλής ποιότητας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB