Πώληση Μονοκατοικία, Gyöngyös, Heves, Ουγγαρία, ABASÁR, Gyöngyösi út

Πώληση - Cod. 28023

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 514 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7+2
  • Όροφος: 3

Επιχείρηση, μεγάλες οικογένειες εργαζόμενοι μια μεγάλη ευκαιρία!

Το πόδι της Matra, Gyöngyös περιοχή (10 km) Abasár την Kékestetőhöz 25 χιλιομέτρων, Eger, Egerszalók και Demjén σπα 55 χιλιόμετρα από την πώληση τριώροφη κατοικία + εξοχική κατοικία 2 υπνοδωματίων. Τα επίπεδα είναι επίσης κατάλληλα για ειδικές οικογένεια. προγράμματα της επιχείρησης ή ξενώνα ή διακοπές είναι επαρκείς. Βιομηχανική δύναμη είναι εξαιρετικά κατάλληλο για το χαμηλότερο επίπεδο του εργαστηρίου. Τρεις beállásos, συνεργεία λάκκο, + μια μονοκατοικία γκαράζ στην αυλή υπάρχουν. Ο κήπος με γρασίδι μέρος, tujákkal εμφυτεύονται, το οποίο χρησιμεύει ως ένα υπόλοιπο επιβαίνοντες σπίτι. Η aszfaltozottak δρόμους, ήσυχο, καθαρό, με εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο βρίσκεται κοντά στην περιοχή. Μετά το ακίνητο βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έτοιμο να κινηθεί ζωγραφική καθαρότητα. Θέρμανση με λέβητα φυσικού αερίου και μικτής καύσης του λέβητα είναι δυνατόν. Λόγω της υπαίθρου και των πόλεων, ιαματικά λουτρά και την εγγύτητα της Matra προσφέρει άφθονο ορειβασία, ψάρεμα και πολιτιστικά αξιοθέατα.

Μια ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη αγροικία με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας διαμέρισμα, ή ο σκοπός γραφείο είναι εξαιρετική.

Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB