Πώληση Μονοκατοικία, Lenti, Zala, Ουγγαρία, Lovászi Külterület

Πώληση - Cod. 33654

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 7200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

Στην Ουγγαρία, στην επαρχία Zala, στα προάστια του Lószi, σε μια ήσυχη, ήσυχη καταπράσινη περιοχή, οικογενειακό σπίτι 70 τ.μ. με μεγάλο και καλά διατηρημένο οικόπεδο 7200 μ2 ή χωρίς οικόπεδο προς πώληση. Υπάρχουν πολλά κτήρια στο σπίτι. Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση, ξηρό, πλήρως επιπλωμένο ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε αμέσως. Συνιστάται επίσης για ξενώνες. Βρίσκεται σε μια πλαγιά του λόφου στην πλαγιά του λόφου της Ζαλά Hegy.
Έχει εντοιχισμένο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τζάκι. Το οικόπεδο φυτεύεται με οπωροφόρα δέντρα αλλά είναι κατάλληλο τόσο για εκτροφή, όσο και για κτηνοτροφία και ιππασία. Παρά την τοποθεσία του στα περίχωρα, είναι προσβάσιμη με ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
Κυνήγι στο δυτικό τμήμα της χώρας, νηπιαγωγείο, σχολείο, υπαίθριο σπα, εστιατόρια και καταστήματα υπάρχουν. Τα λεωφορεία Lenti, 8χλμ., Είναι εύκολα προσβάσιμα με λεωφορείο. Από τον αυτοκινητόδρομο Μ7 υπάρχει 15 λεπτά. Είναι τα σύνορα της Σλοβενίας και της Κροατίας. Εάν ενδιαφέρεστε για τη διαφήμισή μου, ανυπομονώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB