Πώληση Μονοκατοικία, Nagymaros, Pest, Ουγγαρία, Pállya Celesztin Strasse

Πώληση - Cod. 27154

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Nagymaros, η όχθης του Δούναβη είναι μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες για το διακανονισμό της πώλησης, και το Κάστρο του Visegrad με θέα στο Δούναβη, υψηλής ποιότητας και πολυτελή νεόκτιστο σπίτι, ΚΗΠΟΣ έκτακτες δωρεές ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!!


Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2013, στο αυστριακό σύστημα WOLF HAUS κατασκευαστική εταιρεία, υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία εκτελούνται με θερμομόνωση σε high-end ιδιότητες.


Το μονώροφο ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 100 m2 ωφέλιμης επιφάνειας, σαλόνι με κουζίνα + 3 υπνοδωμάτια, διπλά άνεση. Η θέρμανση ενδοδαπέδια θέρμανση και τζάκι πλακάκι και μια ζεστή ατμόσφαιρα του φόρου, με το σταθμό παρακολούθησης σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο.


Το σπίτι ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α + πιστοποιηθεί, το συνολικό κόστος θέρμανσης του περασμένου έτους δεν υπερβαίνει τις 100.000 HUF, η οποία ισοδυναμεί με 6 μήνες του χειμώνα λιγότερο από ένα μήνα 17.000.- HUF έξω. Η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης ένα παρασκεύασμα SMART HOUSE με ελεγχόμενη ισχύ και έχει επίσης εισαχθεί, το οποίο χρησιμοποιείται για τα κατάλληλα εργαλεία.


Η εσωτερική SITE λίγο περισσότερο από τέσσερα εκτάρια σε μέγεθος, με νότιο προσανατολισμό, που χαρακτηρίζεται από σταδιακή κλίση προς Nagymaros. Με βάση τις εγκαταστάσεις του μπορούν επίσης να συμπληρωθεί με περισσότερα χαρακτηριστικά, το διάστημα μπορεί να πάρει όλες τις φιλόξενο κήπο, παιδική χαρά, οπωρώνα, ένα λαχανόκηπο, ή ακόμα και την οικονομία. Μία από τις σπεσιαλιτέ της γης πίσω από το σπίτι 12m2 σε μέγεθος κάβα, η οποία εισήγαγε επίσης το ηλεκτρικό ρεύμα.


Αν το περιβάλλον ή την υπέροχη, αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την άνεση που προσφέρει το νέο κτίριο, ή θα θέλατε μια εξαιρετική επένδυση, τότε αυτό το ξενοδοχείο είναι απλά περιμένουν για εσάς!


Τιμή: 59.000.000 HUF

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB