Πώληση Μονοκατοικία, Városlőd, Veszprém, Ουγγαρία, 8445 Városlőd, Mohácsi u.

Πώληση - Cod. 28237

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Városlőd πρόποδες του Bakony, 30 χλμ από τη λίμνη Μπάλατον προς πώληση ένα διώροφο σπίτι. Το κτίριο βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο είναι μια ευρύχωρη κουζίνα, η οποία έχει πρόσφατα ανακαινιστεί με νέα ντουλάπια κουζίνας, απορροφητήρα, ηλεκτρική κουζίνα έχει εγκατασταθεί. Την αντικατάσταση των παραθύρων γίνεται, όπως το σπίτι το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου σε πλαστικά, μόνωση, παντζούρια, σίτες στα παράθυρα έχουν εγκατασταθεί. Η κουζίνα περιλαμβάνει ένα ντουλάπι. Φωτεινό, ευρύχωρο καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και ένα δωμάτιο πάρτι για πρόσφατα επιπλωμένα μπάνιο και ξεχωριστή τουαλέτα βρίσκεται επίσης στο χαμηλότερο επίπεδο. Από εδώ μπορείτε να πάρετε αμέσως κάτω στο υπόγειο. φωτεινό είσοδο, τρία ευρύχωρα δωμάτια, ένα μπάνιο και μια δεξαμενή αποθήκευσης που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος το δωμάτιο βρίσκεται στον επάνω όροφο, που αποτελείται από τίποτα. Το υπόγειο έχει ένα γκαράζ, λεβητοστάσιο και αποθήκη.
Κατά τη διάρκεια του εκσυγχρονισμού της θέρμανσης το 2014, το νέο συν-λέβητας εγκαταστάθηκε πέρυσι και víztárolós νέο λέβητα φυσικού αερίου, θερμαντικά σώματα και την αντικατάσταση των περισσότερων από αυτό γίνεται, τα υπόλοιπα παλιά καλοριφέρ είναι επίσης εξοπλισμένα με θερμοστατική βαλβίδα. Το καυτό φούρνο θερμοσίφωνα και φυσικού αερίου μπορεί να παρέχεται επίσης.
Το 1200 τετραγωνικά οικόπεδο μέτρο κυρίως ποώδη, αλλά περισσότερα δέντρα φρούτων και λαχανικών στεγάζεται. Το μεγάλο αίθριο είναι στρωμένος με πέτρα φόντο.
Το κτίριο βρίσκεται σε ένα ήσυχο αδιέξοδο δρόμο, ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν. νηπιαγωγείο, το σχολείο, καταστήματα, ταχυδρομείο, ιατρείο βρίσκεται στην πόλη, αλλά οι μεγαλύτερες πόλεις - Ajka, Veszprém, Παπά - αυτοκίνητο, δημόσια προσβάσιμα μεταφοράς. Στο γειτονικό χωριό, Kislődön και την ψυχαγωγία των αιτούντων βρείτε το μεγαλύτερο πάρκο περιπέτειας της χώρας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB