Πώληση Ξενοδοχείο, Hévíz, Zala, Ουγγαρία, Kehidakustány

Πώληση - Cod. 27221

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 18
  • Όροφος: 2

Επιχειρηματική Πρόταση στην Ουγγαρία

 Kehidakustány βρίσκεται 5 χιλιόμετρα από Heviz 12 χιλιόμετρα από τη λίμνη Balaton και 210 χιλιόμετρα από τη Βουδαπέστη. Kehidakustány έχουν τη δική συγκρότημα ιαματικά λουτρά 1 χλμ από μας.

 


Το συγκρότημά μας αποτελείται από 12-18 μονάδες υψηλής ποιότητας σουίτα (4-4 σουίτες σε 4 ξεχωριστά κτίρια, και 2 σουίτες περαιτέρω σε άλλο κτίριο, όπου μία από τις σουίτες είναι ειδικά κατασκευασμένο για να φιλοξενήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες), ένα καλά εξοπλισμένο με ένα εστιατόριο επιπλέον σαλόνι, και άλλες υπηρεσίες (για παράδειγμα, ένα Relax Studio). Το όλο συγκρότημα μπορεί επίσης να εκτελέσετε επικερδώς όπως είναι χωρίς καμία αλλαγή.

Τιμή Πώλησης: 890 000 της ΕΕ (για 18 σουίτες + ένα εστιατόριο, που καλύπτουν σχεδόν 1200 τετραγωνικών μέτρων κατοικημένη περιοχή). Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε την ίδια την εταιρεία, δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα κτίρια είναι ιδιοκτησία της εταιρείας, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για τα τέλη και τα τέλη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB