Πώληση Τριάρι, Sarkad, Békés, Ουγγαρία, Veress Ferenc utca

Πώληση - Cod. 42613

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 238 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0

Ένα έτοιμο οικογενειακό σπίτι προς πώληση σε ένα από τα καλύτερα σημεία του Sarkad, στο κέντρο της πόλης. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες!
Το ακίνητο θα έχει τα εξής δωμάτια: 3 δωμάτια, μπάνιο, αμερικάνικη κουζίνα, laundry room, χωλ, αποθήκη και ένα τεράστιο σαλόνι 43 m2 στο κέντρο του σπιτιού.
Εκτός από αυτά, το σπίτι διαθέτει επίσης δύο μεγάλα δωμάτια, ένα κελάρι και ένα γκαράζ με τη δική του τουαλέτα, καθώς και έναν τεράστιο κήπο όπου μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για ένα τέλειο σπίτι με κήπο. Στην αυλή υπάρχει και βεράντα, η τσιμεντένια βάση της οποίας έχει ήδη ολοκληρωθεί. Το ακίνητο έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση. Βασική ενίσχυση, νέα πρίζα, στεγανοποίηση στους εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους, όλο το σπίτι πήρε νέο δίκτυο ηλεκτροδότησης (380 V), τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης ανακατασκευάστηκαν.
Θα έχετε την τελική κατάσταση μετά από ένα σοβάτισμα και μπορείτε να καλυφθείτε και να βαφτείτε σύμφωνα με τη μοναδική σας ιδέα.
Το μέγεθος του οικοπέδου είναι 1367 m2, το σπίτι είναι 238 m2. Η τιμή είναι τιμή αναφοράς!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB