Πώληση Βίλα, Budaörs, Pest, Ουγγαρία, Csendes környék

Πώληση - Cod. 24875

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 526 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Budaörs Παλιά XIX ενός πωλητή. βίλα αιώνα, που έχει διατηρήσει το αυθεντικό στιλ του μετά από μια πλήρη ανακαίνιση.
Budaörs πρωτεύουσα της χώρας που συνορεύουν με την πόλη, της οποίας το κεφάλαιο 15 με 20 λεπτά και είναι εύκολα προσβάσιμο.
Budaörs ηρεμία, αλλά επίσης συναρπαστική και ενδιαφέρουσα μικρή πόλη. Στην πόλη πολλά σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πισίνες, θέατρα, μουσεία, ιατρικά κέντρα, φαρμακεία, σχεδόν κάθε τύπο επιχείρησης και δύο εμπορικό κέντρο. Δωρεάν δημόσια μέσα μεταφοράς στην πόλη και δεν υπάρχει χρέωση για στάθμευση.
Είκοσι λεπτά από την πόλη της Βενετίας λίμνη, διαθέσιμα κάτω από μια ώρα και 20 λεπτά από τη λίμνη Balaton και τη Βουδαπέστη Reach σπα.
Ο πωλητής του ακινήτου κοντά στο κέντρο, αλλά ήσυχο, προαστιακό περιβάλλον. Η έκταση του οικοπέδου είναι 526 m2. Εκτός από τα όμορφα διαμορφωμένο κήπο καλλωπιστικών σύκα, καρύδια, μήλα, birsalma- και βερικοκιές, κορινθιακή σταφίδα, σταφύλια, φραγκοστάφυλα και βατόμουρα μπορεί να βρεθεί. Το σπίτι είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσουν στη βεράντα. Το μικρό σαλέ εργαλείο κήπο, διώροφο γκαράζ υψηλή αυτοκίνητο μπορεί να φιλοξενήσει και ένα ξεχωριστό δρόμους χτίστηκαν.
Το τριώροφο κτίριο. Στο ισόγειο υπάρχει ένα 1882 θολωτό κελάρι κρασιών καθώς και ένα σχετικό σπίτι αίθουσα τύπου, η οποία είναι επίσης έχει άμεση είσοδο από το δρόμο. Στον ίδιο όροφο υπάρχει ένα χωλ, ένα δωμάτιο (που είναι τώρα το πλυντήριο), ντους, τουαλέτα και λεβητοστάσιο. Το κέντρο, ένα ευρύχωρο κύριο επίπεδο, φωτεινό βεράντα, σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα, ένα ντουλάπι και ένα μπάνιο, τουαλέτα βρίσκεται. Oak σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο. Υπάρχει ένα επιπλέον τρία και μισό υπνοδωμάτια και 2 μπάνια που βρίσκεται. Η σοφίτα είναι ένα αποτέλεσμα του μεγάλου μεγέθους της, χρησιμεύει ως ένα εξαιρετικό χώρο φορτίου.
Το κτίριο του πρώτου μισού του αστικού στυλ περασμένου αιώνα διατηρεί. Η πύλη σφυρήλατο σίδερο, το Budaörsi αμπελουργία παράδοση που παραπέμπουν σε κάβα-Press House, κεντρική χωρική διάταξη του βιτρό πόρτες με σπιτική ατμόσφαιρα. Το ακίνητο θεωρείται επίσης να είναι κατάλληλη και Budaörs μοναδικές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, καθώς και.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB