Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Budapest, Pest, Ουγγαρία, 8. kerület Baross utca 86.

Πώληση - Cod. 39580

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 157 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6.
  • Όροφος: 4.

*** ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ! ***

VIII. , στην οδό Baross, κοντά στην πλατεία Horváth Mihály, στον τέταρτο όροφο ενός όμορφα διατηρημένου διαμερίσματος LIFTES που χτίστηκε στις αρχές του αιώνα, εξαιρετικά φωτεινό, ήσυχα σχεδιασμένο από διακοσμητές σπιτιού, πλήρως ανακαινισμένο, χωρίζονται από δύο ευρύχωρα δωμάτια με μπάνιο Διαμέρισμα 40 τ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Η περιοχή γύρω από το διαμέρισμα είναι πολύ ελκυστική τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους ξένους λόγω της εξαιρετικής υποδομής της. Η κοντινή απόσταση από την συνοικία Corvin κάνει τα καταστήματα εύκολη και επίσης πρέπει να έχετε για πράγματα να κάνετε! Υπάρχουν πολλές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην περιοχή.
Χώρος στάθμευσης στο δρόμο είναι δυνατό, υπάρχει πάντα χώρος μπροστά από το σπίτι.
Η δημόσια μεταφορά είναι εξαιρετική όλο το εικοσιτετράωρο: Η πλατεία Harminckettes στην γραμμή τραμ 4 6 απέχει μία στάση μακριά. Μπροστά από το σπίτι υπάρχουν αρκετές στάσεις λεωφορείων (γραμμή λεωφορείου 9) και καροτσάκια (72 και 83) που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Το διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις: με τη σημερινή του διάταξη παρέχει ένα άνετο σπίτι για μια οικογένεια 3 ατόμων. Το ευρύχωρο διαμέρισμα 40 τμ με δύο υπνοδωμάτια περιλαμβάνει τραπεζαρία με μικρή κουζίνα και ευρύχωρο υπνοδωμάτιο. Άνετος χώρος διαβίωσης χάρη σε καλά σχεδιασμένο σχεδιασμό. Τα νέα πλαστικά παράθυρα και η ψηλά θέση δίνουν το φως στο φως.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο: ολοκαίνουργια έπιπλα κουζίνας, υψηλής ποιότητας, με συσκευές κουζίνας BEKO, HANSA, GORENJE (φούρνος, ηλεκτρική εστία, απορροφητήρας, ενσωματωμένο ψυγείο, πλυντήριο) στη διάθεση του νέου ιδιοκτήτη. Επιπλέον, ένα νέο πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο, ένα εντελώς νέο σύστημα θέρμανσης (ηλεκτρικό ή split κλιματισμός), ποιοτικά laminate δάπεδα, πόρτα ασφαλείας και νέες πλαστικές πόρτες και εσωτερικές πόρτες είναι καινούργιες. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι κλιματιζόμενο.

Το διαμέρισμα ανοίγει σε ένα καθαρό και ευρύχωρο λόμπι, το οποίο είναι κοινόχρηστος χώρος. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα 4 (βλέπε φωτογραφίες και σχεδίαση), η κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό είναι ενσωματωμένα σε ένα δωμάτιο. Αυτός ο χώρος ανοίγει σε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο καθώς και ένα μπάνιο με ντους. Το διαμέρισμα καλύπτει συνολικά 40 τ.μ.

Είστε πραγματικά έτοιμοι να βρείτε έναν νέο κάτοικο για το σπίτι σας στις ΗΠΑ ή βρείτε την ιδανική ιδιοκτησία για την ΕΠΕΝΔΥΣΗ σας!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο ενός καθαρά, εξαιρετικά ήσυχο, διατηρημένο οικονομικά, και διατηρείται διαμέρισμα διαμέρισμα LIFTES στις αρχές του 20ου αιώνα. Η πρόσοψη είναι όμορφα διατηρημένη μέσα και έξω, η σκάλα καλλιεργείται και η αυλή φυτεύεται με φυτά.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ: Κοινό κόστος: 7.000 - Ft / month. Η κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας χρεώνεται σε μεμονωμένη βάση. Χάρη στη μοναδική ηλεκτρική θέρμανση, πυκνούς τοίχους και μονωμένες πόρτες και παράθυρα, το κόστος θέρμανσης είναι ελάχιστο.

Ψάχνουμε για έναν καινούργιο ιδιοκτήτη, ο οποίος εκτιμά την ΟΜΟΡΦΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ! Εάν δεν θέλετε να ενοχλείτε με ανακαινίσεις, αν θέλετε να απολαύσετε τα οφέλη αυτού του διαμερίσματος, τότε έχετε βρει το σπίτι των ονείρων σας!

Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε, έχετε βρει το ακίνητο που πωλεί άμεσα χρήματα με εξαιρετική απόδοση, αφού το διαμέρισμα έχει μεγάλες δυνατότητες λόγω της εγγύτητας των πανεπιστημίων (Πανεπιστήμιο Óbuda, ELTE κ.λπ.)!

Το διαμέρισμα είναι χωρίς φόρους και μεταφέρεται άμεσα, η καλύτερη προσφορά στην αγορά!

ΑΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ / ΑΞΙΑ: 38,99 εκατομμύρια HUF.

Στην τιμή του διαμερίσματος περιλαμβάνονται τα μοναδικά έπιπλα κουζίνας με ενσωματωμένες συσκευές και έπιπλα μπάνιου. Άλλα έπιπλα και έπιπλα είναι διαθέσιμα με ειδική διευθέτηση, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους επίπλωσης, των λαμπτήρων, της διακόσμησης και των οικιακών υφασμάτων.

Ελάτε να δείτε μόνοι σας ότι το διαμέρισμα είναι ακόμη πιο όμορφο στη ζωή από ό, τι στις φωτογραφίες!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB