Πώληση Μονοκατοικία, Battonya, Békés, Ουγγαρία, 5830

Πώληση - Cod. 23712

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: csempe

Πώληση Ειρηνική County, Battonya κύρια πλοκή του δρόμου 2404m2, 160m2 σπίτι. Πλήρως ανακαινισμένο, μόνωση. Το σπίτι έχει δύο μεγάλα δωμάτια. Μεγάλη κουζίνα (20m2) και μεγάλο μπάνιο (18m2). Ένα από τα δωμάτια με κουζίνα και σαλόνι. Πολύ ευρύχωρο και μοντέρνο για όλα τα γούστα. Μεγάλη μεγάλα παράθυρα του σαλονιού στη βεράντα και κήπο με θέα που το κάνει ακόμη καλύτερο, σαφέστερο και πιο μοναδική. Η ενδοδαπέδια θέρμανση ή θερμαντικά σώματα, το οποίο είναι ένα πολύ αποδοτικό λέβητα αεριοποίησης ξύλου παρέχει. Έχει ένα γκαράζ 2 αυτοκινήτων, δίπλα στο λεβητοστάσιο έχει σχεδιαστεί για ένα πολυ-λέβητα. Το Boiler Room γεωτρήσεις στον οποίο η ποιότητα του νερού. Βιομηχανικό ρεύμα και αποχέτευσης γαντζώθηκε. Η αυλή με την πραγματική υπόλοιπη περιοχή, η οποία ήταν μια τεράστια λίμνη τοποθεσία, όμορφο χρυσό ψάρι.
Το σύστημα άρδευσης βρίσκεται σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο.
Οι πόλεις που λένε ότι τα σύνορα είναι περίπου 6χλμ. Arad 26 χιλιόμετρα. . Το πλεονέκτημα τοποθεσία του είναι κοντά στα σύνορα κόμβος μπορεί να είναι τόσο εμπορικά. Battonya αναπτύσσεται δυναμικά Ένωση αναμένεται να είναι μια τεράστια ανάπτυξη της πόλης, καθιστώντας το μια πολύ καλή επένδυση.
Το ρολόι Βουλή μιλάει για τον εαυτό της και να αγαπούν!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB