Πώληση Μονοκατοικία, Vácrátót, Pest, Ουγγαρία, József Attila utca

Πώληση - Cod. 33165

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 40000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

35 χιλιόμετρα από τη Βουδαπέστη, εύκολα προσβάσιμο (αυτοκινητόδρομο M2), που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού διοργάνωσε ένα μοναδικό εγκαταστάσεων, με τεράστια περιουσία πολυτελή βίλα. βρίσκεται στο 40 000 m2 (4 στρέμματα), ένα γραφικό διαμορφωμένο κήπο, το κτίριο περιβάλλεται από καλάμια στη λίμνη, παιδική χαρά, κήπο με λαχανικά, στάβλους και τους βοσκότοπους και στα περίχωρά της.
Το 470 m2 κλιματιζόμενο, τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνιο, kétkonyhás, σάουνα, πισίνα με υδρομασάζ και ένα γκαράζ με δύο πολυτελείς κατοικίες μέχρι να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν εκεί. Το σπίτι χτίστηκε με υλικά υψηλής ποιότητας για 15 χρόνια. Ψηλά ταβάνια, ανοιχτή κουζίνα 60 m2 σαλόνι με τζάκι ρουστίκ φιλική ατμόσφαιρα. Το σαλόνι 80 m2, που αντιμετωπίζει ανατολικά σκεπαστό αίθριο με έξι άτομα τζακούζι στεγάζεται. Το υπνοδωμάτιο στο ισόγειο με ντουλάπα walk-in και ένα μπάνιο ανοίγει με τις σύγχρονες τάσεις. Στον επάνω όροφο αναπτύξει ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, υπνοδωμάτια και μπάνια.
Το κτίριο, που γειτνιάζουν με τα τέσσερα stand-Αγγλικά bokszos αχυρώνα, τρακτέρ και δοχεία για αποθήκευση ζωοτροφών εσωτερικό χρώμα. Το τελευταίο μικρό μετασχηματισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς. Οι δύο ξεχωριστά γκαράζ για τέσσερα αυτοκίνητα ταιριάζουν.
Το σπίτι είναι 25 μέτρα από την αρχή του τεχνητού, 5000 m2 επιφανείας, καλάμια, που περιβάλλεται από δέντρα, κατά μέσο όρο 3-4 μέτρα βάθος της λίμνης, η οποία φύτεψε ο κυπρίνος και Zander. Κρυστάλλινα νερά για κολύμβηση, κολύμβηση και πατινάζ στον πάγο κατά τους χειμερινούς μήνες, πάγωμα επιτρέπει. Το διακοσμητικό μοτίβο της οικολογίας πάρκο και φρόντισε αισθητική τελειότητα.
παρατηρείται τακτικά σπάνια υδρόβια πουλιά μπορούν να ψαρεύουν στη λίμνη, και άλογα στους στάβλους σας επιτρέπει να κρατήσετε. Το μέγεθος του κτιρίου εξυπηρετούν όχι μόνο την άνεση μιας οικογένειας, αλλά λίγο η μετατροπή καθιστά ακόμη και το ράντσο δημιουργία άλογο, ιππασία δυνατή σύνταξη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB